Cleocatra videoslot

Cleocatra videoslot
Speel met actie Speel zonder actie

Cleocatra videoslot

Cleocatra is een online videoslot van Pragmatic Play. Je komt hiermee terecht in het bruisende oude Egypte, in de tijd dat koningin Cleopatra aan de macht was. Dit vrij uitgekauwde thema heeft de spelmaker nieuw leven ingeblazen, door de Queen in te ruilen een kattenversie.

Op de reels wordt Cleocatra vergezeld door allerlei soortgenoten, zoals Toetancatmon. De basissymbolen zijn een uitzondering, met de A, K, Q, J en 10. Het cartoonachtige, vrolijke spel bestaat uit een 5x4-speelveld met 40 winlijnen.

Slot features van Cleocatra

De Cleocatra slot heeft in de basis game al twee features voor je klaarstaan. De Free Spins is daar een geupgradede versie van.

Multiplier-Wilds feature

De gouden piramide-wilds hebben standaard een multiplier bij zich van x2 of x3. Elke wincombinatie die je vormt en waar deze wild deel van uitmaakt, wordt hiermee vermenigvuldigd.

Re-spins feature

Draai je een volledige stacked-reel met 1 van de katten, dan treedt er een re-spin in werking. Alle katsymbolen van hetzelfde type en de wilds blijven tijdens deze spin sticky staan. Re-spins blijven zich herhalen totdat er een wincombi gevormd wordt.

Free Spins feature

Met 3, 4 of 5 scatters krijg je 8, 12 of 16 gratis draaibeurten. Elke wild die tijdens deze feature landt, blijft plakken tot het einde van de feature. Lukt het je bovendien hier een stacked-reel met 1 van de katten te pakken te krijgen, dan krijg je +2 gratis spins extra.

Mocht je het willen, dan is toegang tot de Free Spins ook te koop, tegen een betaling van 100x je inzet.

Return to player (RTP) en maximale uitbetaling

De wilds in de Cleocatra videoslot zijn jokers en landen alleen op de rollen 2 t/m 5.

De gouden pootafdruk is herkenbaar als scatter in deze online casino slot. Vanaf een drietal ontvang je hiervoor sowieso 5x je inzet.

Het prijzengeld kan hier oplopen tot 5.000x. Wel is de variantie hoog. De RTP bedraagt een nette 96,20%.

Cleocatra videoslot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.