Classic Forties slot

Classic Forties slot
Speel met actie Speel zonder actie

Classic Forties slot

Classic Forties Quattro slot game belichaamt een echt klassiek gokspel met een strak design en vintage uitstraling. Deze klassieke fruitmachine heeft 5 rollen (reels), 4 rijen (row) en maar liefst veertig winlijnen!

Met de populaire gamble feature mag je proberen om je winsten te verdubbelen of te verviervoudigen. Of speel meerdere spellen tegelijk, tot maximaal vier spellen om je winstkansen te maximaliseren.

Enthousiast geworden? Klik en speel gratis om het spel alvast te oefenen.

Game info

Deze klassieke gokkast draait op gamesoftware van Stakelogic.

De minimale inzet per spel is 0,40 euro. Je speelt namelijk altijd met alle 40 winlijnen actief. Als je speelt met alle vier de spellen actief, dan is de minimale inzet 1,60 euro per spin.

Het uitbetalingspercentage (RTP) van Classic Forties Quattro is 96,38%. Dat is veel hoger dan bij de fysieke automatenhallen.

Het hoogste uitbetalende symbool is de rode zeven. Hiermee kun je 25 x de totale inzet winnen bij een 5-of-a-kind. Maar een vol scherm met zevens levert je 1.000 x de totale inzet op!

Classic Forties slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.