Classic Dice

De Classic Dice game is een mix van oude en nieuwe video slots. Dit spel heeft 5 rollen met dobbelstenen en fruits. Maar bij minimaal 3 dices, wordt het spel pas echt leuk. Stop een hoog getal met de dobbelsteen feature en haal de BIG Win binnen.

Uitleg Classic Dice fruitautomaat

Deze gokautomaat heeft standaard 5 rollen en een 3 rijen grid. Je hebt 5 vaste winlijnen tot jouw beschikking waarop jij de winnende combinaties moet zien te maken. Op deze fruitautomaat kan er zowel van links naar rechts als van rechts naar links, winnende combinaties gemaakt worden. Daarvoor moeten er wel minimaal 3 gelijksoortige symbolen horizontaal of schuin op de rollen vallen.

De inzet kan bijvoorbeeld worden ingesteld van euro; 0,02 per winlijn tot bijvoorbeeld euro; 5 euro per winlijn. De totale inzet wordt berekend door de inleg maal 5 te vermenigvuldigen.

Fruit en win symbolen en uitbetaling

Het best betalende symbool is de ster. Vijf van deze symbolen in 1 lijn, betaalt 50 x totale inzet.

Vijf maal de rode zeven levert jou de helft daarvan op, namelijk 25 x jouw totale inzet. Met vijf maal gouden bel win je 20 x jouw totale inzet. Het symbool met de tros druiven is goed voor 10 x je totale inzet bij vijf van dezelfde op een winlijn.

Dan heb je nog de citroen en de kers. Vijf citroenen levert vijf maal de totale inzet op. Vijf kersen levert 2 x de totale inzet op.

Dice Feature

Als er 3 symbolen van de dobbelstenen (dices) vallen op de rollen, dan wordt de Dice Feature geactiveerd en kan de BIG WIN binnen worden gehaald. Er komt dan een speciale dobbelsteen rol in beeld, die gestopt moet worden door erop te klikken.

De stippen op de dobbelsteen die verschijnen na het stoppen, zijn het aantal Win Spins dat je krijgt. Elke Win Spins wordt beloond met een prijs. En je kunt zelfs tijdens de Win Spins Tijdens extra Win Spins winnen als er weer drie symbolen van de dobbelstenen vallen op de reels.

Dit is absoluut de leukste wild feature van dit spel.

Classic Dice

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.