Christmas Carol slot

Christmas Carol slot
Speel met actie Speel zonder actie

Christmas Carol slot

Pragmatic Play brengt met de Christmas Carol Megaways videoslot de heerlijk, nostalgische kerstdagen naar je beeldscherm, gebaseerd op het kerstsprookje van Charles Dickens. Dat betekent dat de chagrijnige Ebenezer Scrooge hier ook weer van de partij is.

Op de achtergrond van Christmas Carol Megaways is vooral veel sneeuw te zien. Liggend op de straat en dwarrelend uit de lucht. Het forse speelveld bestaat uit 6 reguliere rollen en 1 horizontale. Daarmee zijn in totaal 200.704 te vormen Megaways mogelijk.

Slot features van Christmas Carol Megaways

Hoewel de online videoslot misschien in eerste instantie overkomt, is dat niet het geval. Er is namelijk maar 1 echt bonusspel in aanwezig.

Avalanche feature

Deze Tumble Feature is standaard actief. Hiermee ontploffen wincombinaties, die vervolgens verdwijnen van het veld. De locaties worden gelijk weer opgevuld, tijdens een kosteloze re-spin. Re-spins blijven zich herhalen zolang er aansluitende cashprijzen gewonnen worden.

Free Spins feature

Vanaf 4 scatters ontvang je de Free Spins-feature. Afhankelijk van het aantal scatters en de RNG wordt bepaald hoeveel gratis draaibeurten je krijgt. Dit ligt tussen de 5 - 23. Daarbovenop ontvang je ook een start-multiplier, van minimaal x1 tot hooguit x10. Elke wincombi zorgt voor een +1 ophoging van die vermenigvuldiger.

Ook zijn er extra spins te winnen met wederom een scatter-combi. Met 3 scatters krijg je er 5 en met 4 een aantal van 10.

De kans vergroten om de Free Spins te triggeren kan met de Ante Bet-optie. Hier betaal je wel 20% meer voor.

Slot symbolen, RTP en max payout

De norse Scrooge is de wild van Christmas Carol Megaways casino slot. Wilds komen alleen voor op de rollen 2 t/m 5 en de horizontale reel. Het gouden horloge heeft de taak van scatter. Beide leveren zelf geen geldbedrag op.

De RTP is maximaal 96,58% met de Ante Bet actief. Anders is deze 96,48%. De hoofdprijs van Christmas Carol Megaways bedraagt een riante 20.000x. Wel is de variantie hoog.

Christmas Carol slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.