Chilli Heat slot

In de Chilli Heat slot game, ontwikkeld door Pragmatic Play, gaat het er flink heet aan toe. Alles staat er namelijk in het teken van de chilipepers. En, hoe kan het ook anders, je komt met deze online videoslot terecht in het altijd gezellige Mexico. Doe je sombrero maar op om je te beschermen tegen de zon, en zet vast een glas water klaar.

De Chilli Heat videogame is een vrolijk en energiek spel, waar alles in vuur en vlam staat. Het cartoonachtige spel speel je met 5x3 symbolen en 25 vaste winlijnen. Ook doen er verschillende jackpots aan mee.

Game features van Chilli Heat

De Chilli Heat video game heeft een paar van de populairste online game features voor je in petto. Dit zijn ze:

Re-spins feature

Dit is een Hold & Win-feature, die in Chilli Heat video game de Jackpot Bonus genoemd wordt. Vanaf 6 zakken met goud ontvang je een heel nieuw speelscherm. Tijdens de in aanvang 3 re-spins is het de bedoeling zoveel mogelijk nieuwe goudzakken sticky op de reels te krijgen. Steeds wanneer je dit lukt, reset de re-spin teller zich naar opnieuw 3.

Ook doen hier enkele speciale scatters mee, gekoppeld aan jackpotprijzen, met de Mini (30x) en Major (100x). De Grande Jackpot pak je wanneer het hele veld compleet gevuld is met geldzakken.

Free Spins feature

Een aantal van 3 scatters heb je nodig voor het activeren van deze feature. Daarmee ontvang je 8 gratis draaibeurten, waarbij alle laag uitbetalende (kaartspel) symbolen tijdelijk het veld hebben verlaten. De verwijdering van alle basisspelsymbolen is gunstig voor de winkansen. Die nemen hierdoor namelijk toe.

Ook is met wederom 3 scatters een re-trigger te winnen van de Free Spins feature. In principe kun je op deze wijze tot in de oneindigheid telkens 8 extra draaibeurten krijgen.

Max payout en RTP

Het Chilli Heat-spellogo fungeert in deze online videoslot als wild. Deze kan alle symbolen op de scatter en de geldzakken na vervangen.

De scatter is de brandende zon. Die betaalt je in drievoud ook 1x je inzet uit.

Met de Grande Jackpot kan de hoofdprijs van Chilli Heat gewonnen worden, namelijk een bet-multiplier van 1.000x.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is met 96,50% weinig op aan te merken en de variantie is medium.

Chilli Heat slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.