Chicken Chase gokkast

Chicken Chase gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Chicken Chase gokkast

De classic Chicken Case gokkast van Pragmatic Play, is een grappige online fruitmachine in cartoonachtige stijl. Het speelt zich af op een boerderij, waar onder andere kippen, kalkoenen en andere dieren wonen. Heel vredig is het er echter niet altijd met een wolf die uit is op een lekker hapje.

Op de reels zijn naast deze dieren ook allerlei net geoogste gewassen te vinden, zoals aardbeien, broccoli en aubergines.

Het kleurrijke spel, dat warm overkomt en visueel van een hoge kwaliteit is, heeft 5x3 symbolen per ronde voor je klaarstaan. Daarmee zijn 10 winlijnen te vormen.

Features van Chicken Chase gokkast

Een Free Spins-feature heeft de Chicken Chase gokkast niet, maar wel twee andere leuke opties.

Re-spins feature

Elke ronde waarin het je niet is gelukt een 5-of-a-kind te draaien, zorgt standaard voor een re-spin. Welke rollen meedoen aan die re-spin, dat is deels aan jou. Middels de 'Hold'-optie onderaan elk wiel kun je een rol vastzetten. Dit wordt al automatisch door de RNG gedaan, maar jij kunt eventueel handmatig de keuze aanpassen. Met deze Spin & Hold vergroot je je winkansen.

Instant Win feature

Met ten minste drie bonussymbolen activeer je de Bonus Feature. Mede afhankelijk van het aantal gedraaide scatters ontvang je een bepaalde bet-multiplier:

  • 3 scatters leveren je vermenigvuldiger op van x2, x4, x12 of x50
  • 4 scatters leveren je vermenigvuldiger op van x4, x8, x24 of x100
  • 5 scatters leveren je vermenigvuldiger op van x6, x12, x36 of x150

Symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Het wild-symbool (Wolf) van Chicken Chase is best uitbetalende symbooltype. Daarmee verdien je in het beste geval 200x de inzet.

Het bonussymbool (scatter) is herkenbaar aan het opvallende gouden ei, dat zelf geen geld levert oplevert.

De RTP van Chicken Chase is met 96,48% bovengemiddeld. De hoofdprijs is echter slechts 210x. Ook de variantie is zeer laag.

Chicken Chase gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.