Cash Patrol slot

De Cash Patrol slot, van Pragmatic Play, is een komische online videoslot die je uitnodigt om mee te gaan op politiepatrouille. De nacht is inmiddels aangebroken, dus het is vrij rustig op straat. Toch is er met de twee politieagenten aan je zijde genoeg te beleven.

Op de achtergrond van het cartoonachtige Cash Patrol slot game zie je standaard een oldtimer voorbij snellen, terwijl het voetgangerslicht op groen staat. Of de overtreders ook gepakt worden, daarvoor dien je de 5 rollen in beweging te brengen. Winnen kan hier onder meer met de 25 vaste winlijnen.

Slot features van Cash Patrol

De Cash Patrol slot heeft je twee features te bieden, zowel in de basis game als in de vorm van een speciaal bonus game.

Money Collect feature

Op de rollen 1 t/m 4 kunnen Cash-symbolen (boeven) landen. De laatste rol is bestemd voor de agenten. Draai je gelijktijdig 1 of meerdere boeven en de politie, dan worden deze achter de tralies gezet en win je een beloning.

Denk hierbij aan een uitbetaling van de waardes van de boef of boeven, een extra geldbedrag, Cash-symbolen die zich uitbreiden over de hele reel of re-spins.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters open je de Free Spins-feature. Daarmee krijg je 8 gratis draaibeurten, waar ook de Money Collect aan meedoet. Het werkt hier alleen net even anders dan in het basis spel. De waarde van elk Cash-symbool wordt geplaatst in een grote bonuspot.

Tijdens de laatste spin krijg je een megagroot 4x3 Cash-symbool in beeld. Landt er dan gelijktijdig een Collect-exemplaar, dan cash je de inhoud van deze prijzen pot.

Game symbolen, RTP en maximale uitbetaling

De goudkleurige 'WILD' van de Cash Patrol videogame verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4. De scatter (zwaailicht) is het bonus symbool. Met elke keer dat je de Free Spins activeert, ontvang je daarmee ook 1x je inzet.

De hoofdprijs van Cash Patrol bedraagt een riante 10.500x. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is prima in orde, met 96,50%. De variantie/volatiliteit is medium.

Cash Patrol slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.