Cash Elevator slot

Cash Elevator slot
Speel met actie Speel zonder actie

Cash Elevator slot

De Cash Elevator casino slot, van Pragmatic Play, speelt zich af in een griezelig oud hotel, dat beschikt over 13 etages. Hier bepaal echter niet jij maar de lift zelf op welke verdieping je uitkomt. Met een beetje geluk - of pech - kom je de Free Spins-feature binnen, waar een stel zombies je lot bepaalt.

Deze online videoslot is van een grafisch hoge kwaliteit en zit vol met animaties en bijpassende geluiden, die de spanning vergroten. Je speelt er met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen.

Slot features van Cash Elevator

De Cash Elevator slot heeft drie verschillende features, waaronder re-spins en Free Spins.

Verwijdering laag uitbetalende symbolen

Telkens wanneer je een liftsymbool draait, weet je dat je 1 of meerdere verdiepingen stijgt of juist daalt. Stijgen levert je een steeds verdere verwijdering van de basissymbolen op, terwijl er met een daling weer laag uitbetalende symbooltypes worden toegevoegd.

In het eerste geval groeien je winkansen en de kans op hogere uitbetalingen, terwijl het tweede geval het tegenovergestelde te bieden heeft.

Re-spins feature

Kom je terecht op de 13 etage, dan pak je deze Hold & Win-feature mee, waar enkel Money-symbols aan meedoen. Hier zijn zowel multipliers (tot 10x) als cashprijzen te winnen. In de basis ontvang je 4 re-spins. Deze teller reset zichzelf telkens wanneer je er minimaal 1 nieuwe scatter bijdraait.

Free Spins feature

Met tenminste 1 Stacked Wild (zombiestelletje in 1x3) trigger je de Free Spins. Het aantal gratis draaibeurten wordt random bepaald, maar ligt tussen de 6 - 12 met 1 Stacked Wild en tussen de 12 - 24 met twee.

Tijdens de feature zijn eveneens 1x3 wilds aanwezig. Die verplaatsen zich echter hier steeds naar een andere locatie. Ook zijn er 5 extra gratis spins te verdienen met de wilds.

Game symbolen en return to player

De lift symbolen op de middelste reel zijn samen met de wilds verreweg de belangrijkste symbolen in deze videogame. Wilds zijn de jokers van Cash Elevator.

Het theoretische uitbetalingspercentage (return to player) van dit spel is 96,64%, de variantie is vastgesteld op medium. De max win is een uitstekende 5.100x.

Cash Elevator slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.