Cash Bonanza

De klassieke Cash Bonanza gokkast speelt zich af in een grote bankkluis. Deze is bezaaid met gouden munten en vele stapels bankbiljetten. Op de rollen vind je vooral klassieke symbolen terug, zoals allerlei vruchten (kersen, perziken en watermeloenen), 7's en de zogeheten Liberty Bells (gouden bellen).

Het spel, dat is gemaakt in cartoonstijl, heeft met 6x4 symbolen een extra groot speelveld te bieden. Het aantal verschillende winmanieren dat eraan gekoppeld is, staat er al bij vermeld. Dit is namelijk 4.096. Dit is echter slechts een minimum. Het totaal ligt namelijk op een riante vrij te spelen 262.144.

Gokkast features van Cash Bonanza

De Cash Bonanza gokkast heeft voor de speler twee features in petto. Een ervan is actief tijdens het hele spel, terwijl de andere (Free Spins) getriggerd dient te worden.

Re-spin feature

Elke winnende combi die je hier draait, daarvan blijven de symbolen even locked staan. Ditzelfde geldt voor eventuele wilds en scatters die op dat moment ook aanwezig zijn. Daarmee ontvang je een re-spin.

Ook groeit het aantal rijen op de rol mee met het aantal nieuwe locked-symbolen dat hierop terechtkomt. In totaal kan door een ontstane kettingreactie - re-spins blijven zich herhalen zolang er nieuwe winnende symbolen gedraaid worden - het totale veld uitgroeien tot wel 8 rijen hoog.

Free Spins feature

Een van de speciale symbolen in Cash Bonanza is de scatter. Draai je die in drievoud, dan kom je de Free Spins binnen. Het aantal gratis draaibeurten hangt af van het aantal scatters. Dit is minimaal 8. De bovengenoemde re-spin feature is ook hier weer van de partij.

Elke re-spin zorgt hier bovendien voor een multiplier die met +1 groeit. Eventuele winst wordt hier standaard mee vermenigvuldigd. Ook zijn er extra gratis spins te verdienen met het draaien van scatters, waardoor het langer verblijven in deze feature mogelijk is.

Fruitmachine symbolen en maximale uitbetaling

Wilds komen in de Cash Bonanza fruitmachine voor op bijna alle rollen (2 t/m 6). Scatters zijn de enige soorten die niet afhankelijk zijn van de te vormen patronen.

Het interessantste uitbetalende symbool is de 7, waarmee 10x de inzet klaarligt voor een zestal.

De RTP bedraagt een prima 96,52% en de hoofdprijs is 5.000x. Wel is de variantie superhoog.

Cash Bonanza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.