Caishens Gold slot

Caishens Gold slot
Speel met actie Speel zonder actie

Caishens Gold slot

De Caishen's Gold is een online video slot van Pragmatic Play, voorzien van een Oosters tintje. Je komt er dan ook allerlei elementen in tegen die doen denken aan China, zoals waaiers, lotusbloemen en Chinese maangitaren. Het voornaamste is dat je hier Caishen kunt ontmoeten, de Chinese god van de welvaart.

Op de achtergrond van Caishen's Gold is nog net een glimp van het landschap te zien, dat bestaat uit bergen, bomen en een rivier. Het grootste deel van het scherm wordt echter opgeslokt door het 5x3-speelveld. Met de symbolen die erop staan zijn tot 243 Ways to Win te vormen per draai.

Slot features van Caishen's Gold

De Caishen's Gold video slot beschikt over twee bonus games. Met de 1 win je gratis draaibeurten en met het andere 1 van de vier jackpots.

Free Spins feature

Vanaf 3 scatters pak je de Free Spins-feature mee. Hier liggen 10 gratis draaibeurten voor je klaar, met de mogelijkheid om onbeperkt re-triggers te winnen.

Jackpot bonus game feature

Met het wild-symbool is iets bijzonders aan de hand. Landt er slechts 1 exemplaar ergens in beeld, dan triggert het namelijk de interessante Bonus Game.

Het reguliere veld wordt tijdelijk ingewisseld voor een nieuw. Het is de bedoeling dat je hier uit de in totaal 5x3 gouden munten drie identieke jackpot symbolen weet om te krijgen. Dit lukt je gegarandeerd.

Het is dan alleen nog de vraag welke van de jackpots (Mini, Minor, Major of Grand) je hiermee casht.

Game symbolen, RTP en payout

Het Caishen-symbool is dus wild. Dat komt voor op de reels 2, 3, 4 en 5. Deze joker kan alleen de scatter niet vervangen, die op zijn beurt ook goed is voor een cash bedrag payout vanaf drievoud.

De RTP van Caishen's Cash is uitzonderlijk hoog, met 97,08%. Met de jackpots in het spel kan er tot 1.000x gewonnen worden.

Caishens Gold slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.