Caishens Cash

De populaire Caishen's Cash is een online gokkast met een Oosters thema. Ontwikkelaar Pragmatic Play heeft hiermee de ruimte genomen om er vooral veel cliches in te verwerken. Denk aan gelukskatjes, gouden geluksmuntjes en koi karpers.

De kleuren van deze gokkast zijn warm, met vooral veel rood- en geeltinten. Op de achtergrond zijn bergen vol met blinkende gouden muntjes te zien. Dat geeft al weg dat er schatten te winnen zijn met Caishen's Cash.

Het speelveld zelf is in elk geval simplistisch gehouden, met 5x3 symbolen en 243 Ways to Win.

Features van Caishen's Cash

De Caishen's Cash gokkast heeft drie verschillende features voor je in petto, namelijk de Free Spins, een Re-spins feature en de Jackpot Bonus Game.

Zodra je ten minste 6 gouden munten op de rollen krijgt, krijg je twee opties: het activeren van de Free Spins of deelnemen aan de Money Respin Feature.

Free Spins feature

Je ontvangt hier 8 gratis draaibeurten, waarbij de reeks met laagst uitbetalende symbolen verwijderd zijn van de reels. Het totaalbedrag van de munten waarmee de feature getriggerd is, komt op het wild-symbool te staan. Iedere keer dat je een wild draait, ontvang je opnieuw exact datzelfde bedrag.

Re-spins feature

De Money Respin Feature, zoals deze game officieel heet, is een Hold & Win-feature. Alleen krijg je in plaats van de gebruikelijke 3 re-spins er nu 6. De enige symbolen die je hier kunt draaien, zijn geluksmuntjes. Wel doen deze mee in meerdere kleuren, namelijk in goud, rood en groen. Daarmee zijn extra cashprijzen te winnen of extra spins.

Jackpot bonus game feature

De wild heeft een heel bijzondere functie in Caishen's Cash. Die kan in z'n eentje namelijk de Jackpot Bonus Game triggeren. Het enige wat daarvoor nodig is, is het geven van een spin aan de wielen in het basisspel en hopen dat er op zijn minst 1 wild-symbool landt.

Vervolgens gaat een Pick and Click-spelletje van start, waarbij het doel is om uit de vijftien gouden munten drie dezelfde jackpotsymbolen te vissen. Je wint daarmee gegarandeerd 1 van de vier jackpots, waarvan de Grand Jackpot de hoogste prijs uitbetaalt, met 1.000x de inzet.

Gokkast symbolen en uitbetaling

De Caishen's Cash gokkast heeft kortom flink wat speciale symbolen aan boord.

De reguliere types om in de gaten te houden, dat zijn Caishen zelf en de jongen die een koi karper vastheeft. Dat zijn de best uitbetalende symbolen.

Met een dikke 22.000x (payout) valt er riant te winnen met deze online gokkast. De RTP is met 96,51% ook aantrekkelijk gemaakt. Wel is de variantie hoog.

Caishens Cash

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.