Buffalo King slot

De Buffalo King video slot brengt je naar de ruige outback. In deze schrale omgeving leven alsnog uiteenlopende dieren, zoals elanden, poema's, coyotes, adelaars en buffels. De online videoslot van Pragmatic Play heeft een warme uitstraling en toont kleurrijk. Op de achtergrond is een deel van Grand Canyon te zien, met daarboven een fraaie luchtpartij.

Het speelveld zelf neemt echter verreweg de grootste ruimte in beslag, dat met een omvang van 6x4 sowieso al fors is. Met de symbolen die erop staan is het mogelijk tot 4.096 Ways to Win per draai te winnen.

En voor de fervente gokkastspelers: Buffalo King is een kloon van de hitklassieker Raging Rhino (WMS).

Game features van Buffalo King

Koning van dit spel is de Free Spins-feature. Weet je die te triggeren, dan kan er veel moois op het programma staan. Daarvoor heb je ten minste 3 gouden buffelmunten nodig. Dit is ook gelijk de enige feature van Buffalo King slot game.

Free Spins feature

Wat er precies op je wacht is afhankelijk van het aantal gedraaide scatters. Zo krijg je met 3 scatters slechts 8 gratis draaibeurten, terwijl je er in het geval van 6 maar liefst 100 ontvangt.

Ook zijn de wilds hier getransformeerd tot Multiplier-Wilds, van x2, x3 of x5, die ook met elkaar vermenigvuldigd kunnen worden. Gevormde wincombi's kunnen hierdoor extra veel opleveren.

Draai je overigens tijdens deze feature opnieuw 2 munten, dan win je een re-trigger van de Free Spins.

Duurt het wachten je te lang? Dan is er altijd nog de Buy Free Spins-button. Daarmee krijg je direct toegang. Wel betaal je daarvoor 75x je inzet.

Game symbolen en payout

De symbolen van deze videogame die de meeste aandacht pakken, zijn onder andere uiteraard de wilds. Deze komen op elke rol terecht, behalve de eerste. Hier transformeren ze standaardsymbolen in zichzelf.

Scatters herken je aan de gouden munt met daarop de afbeelding van een buffel en 'Bonus'.

Van de reguliere symbolen zijn de buffel en de adelaar het meest interessant.

In totaal kan er, hou je vast, een indrukwekkende 93.750x de inzet gewonnen worden met Buffalo King. Wel is de variantie eveneens zeer hoog. De RTP bedraagt 96,06%.

Buffalo King slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.