Bounty Gold

In het Wilde Westen is alleen ruimte voor stoere mannen? Niet als het aan Pragmatic Play ligt. In de classic Bounty Gold slot wordt het oude stadje onder andere gedomineerd door een knappe, onverschrokken vrouw. Met een pistool en een portie verleidingsvermogen op zak is ze elke boef te slim af.

Hoewel de klassieke online videoslot vrij eenvoudig oogt, staat de soundtrack in elk geval synoniem voor spanning en avontuur. Het speelveld bestaat uit 5x3 symbolen en 25 winlijnen.

Game features van Bounty Gold

De Bounty Gold slot heeft een random feature in de basis game en daarnaast een soort Hold & Win-bonusspel.

Instant Win feature

Op willekeurige momenten in het basis spel kan er een brandend geldzaksymbool landen op de reels, dat een bepaald bedrag bij zich draagt. Het bedrag dat op de zak vermeld staat, dat is de prijs die jij onmiddellijk krijgt uitbetaald.

Re-spin feature

Deze Money Respin heeft veel weg van de welbekende Hold & Win-feature, maar dan met vier 5x3 speelvelden. Hoeveel er precies in de basis actief zijn, dat hangt af van het aantal gedraaide scatters. Heb je er minimaal 6, dan heb je de beschikking over slechts 1 veld. Voor het unlocken van alle vier zijn er 26 nodig.

Tijdens deze feature van Bounty Gold slot is het mogelijk om, als dat aanvankelijk nog niet was gelukt, meer speelvelden te activeren.

Je start standaard met 3 re-spins. Dit aantal reset zichzelf met elke nieuw Money-symbool dat je draait. Het doel is het draaien van zoveel mogelijk van deze symbolen.

Met het compleet vullen van de speelvelden zijn jackpot prijzen te cashen:

  • Vullen van eerste veld levert je 25x totale inzet op
  • Vullen van tweede veld levert je 50x totale inzet op
  • Vullen van derde veld levert je 500x totale inzet op
  • Vullen van vierde en laatste veld levert je DE jackpot op van 5.000x totale inzet

Lukt het je bovendien om ten minste 44 Money-symbols te verzamelen, dan ontvangen al deze symbolen die op dat moment in beeld staan aan het einde van de ronde een x5-multiplier.

Max payout en RTP

Wilds komen in Bounty Gold voor op elke rol, behalve op de eerste. Hier fungeren ze als joker. De geldzakken zijn de scatters. Van de premium-symbolen zijn de vrouw en man het meeste waard.

De RTP van deze online slotgame is 96,50%. Wel is de variantie hoog, maar daar staat dan ook een hoofdprijs van 5.000x tegenover.

Bounty Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?