Book of Shadows

De thema van de Book of Shadows classic is angstaanjagend met een donker bos met schedels en mysterieuze figuren op de achtergrond op het scherm. De uitstraling van deze gokkast is duister en macaber, en speelt zich af in een donkere bos waar je de rillingen van krijgt.

De heksen, duivelse geitenkoppen, brouwseltjes en pentagrammen zijn volop in beeld en zorgen dan ook voor een sinister sfeertje.

Speel dit spel gratis om de aparte sfeer te proeven. Durf je het aan om daarna om echt geld te gokken? Dat kan bij onze casino partner middels een iDeal storting.

Game info

De Book Of Shadows classic slot draait op game software van Nolimit City games.

Deze gokkast heeft 5 rollen die 3, 4 of 5 rijen kunnen hebben. Je kunt kiezen om met 10, 15 of 20 winlijnen te spelen, verdeeld over 3, 4 of 5 rijen. Hoe hoger je inzet (bet) des te hoger het aantal winlijnen (paylines).

De RTP is 96.01% en je kunt spelen met een minimale inzet (bet) van 10 euro cent per spin.

De boeken met pentagram symbolen hebben een dubbele functie. Ze kunnen zowel als wilds als bonus scatters fungeren. Asl je er 5 op een winlijn krijgt, dan win je 500x je totale inzet.

Als je met 20 winlijnen speelt en een vol scherm met de jonge dames symbolen vallen, dan kun je tot 10.000x je totale inzet winnen.

De gratis spins bonus game wordt geactiveerd als 3, 4 of 5 scatters vallen op de rollen. Afhankelijk van het aantal winlijnen waarmee je speelt, kun je tussen de 6 en 14 gratis spins winnen hiermee.

Je kunt de bonus ronde ook kopen met de buy feature. Je moet daarvoor de onderstaande inzet betalen:

Bij 60x de inzet krijg je 10 free spins met 10 winlijnen (paylines)

Bij 90x de inzet krijg je 10 free spins met 15 winlijnen (paylines)

Bij 120x de inzet krijg je 10 free spins met 20 winlijnen (paylines)

Book of Shadows

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.