Book of Adventure

In de Book of Adventure videoslot voel je je als een ontdekkingsreiziger die op zoektocht is naar oude schatten in de wonderbaarlijke piramides van Egypte. Scatter symbolen en gratis spins vergroten je kansen op het winnen van grote prijzen. Ontdek het 'Book of Adventure' dat geheime deuren opent naar ongekende rijkdommen die je stoutste dromen te boven gaan! Het lot van het oude Egypte wacht op je terwijl je aan een ongelooflijke reis begint op zoek naar het legendarische boek!

Play and enjoy the game!

Game info

De Book of Adventure videoslot draait op game software van Stakelogic.

Deze slot game draait om een Indiana Jones-achtig personage dat in een piramide op zoek is naar schatten en rijkdommen. De grootste rijkdommen pak je uiteraard met combinaties met deze personage. Als je 5x de hoofdpersonage symbool krijgt op de rollen, dan win je 5.000 keer je inzet!

De minimale inzet is 0,01 euro cent per winlijn. De RTP is 96,21%.

De 'Book of Adventure' symbool telt als Wild, en geldt dus voor alle andere symbolen. De Toetanchamon symbol is goed voor maximaal 2.000 keer de inzet. En de Horus en Anubis symbolen leveren je maximaal 750 keer je inzet (bet) op.

Het gouden adventure-boek is ook het scatter bonus symbool. Bij 3, 4 of 5 x keer heb je niet alleen winnende combinatie met uitbetaling, maar speel je ook het bonus spel. Deze bonus game is het hoogtepunt van Book of Adventure.

Book of Adventure

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.