Bomb Bonanza

De populaire Bomb Bonanza gokkast, een creatie van Pragmatic Play, brengt je naar een oud stadje zoals je dat in westernfilms tegenkomt. Echt verlaten is het niet, want daar zorgt de goudmijn wel voor. Terwijl een oudere mijnwerker het grove werk voor je verricht, is het aan jou de taak om alle schatten te verzamelen.

We hebben hier te maken met een cartoonachtige online gokkast, die bestaat uit een vrij groot speelveld, namelijk 5x5. Op de rollen zijn elf verschillende symbolen aangebracht. Cashprijzen winnen kan onder meer met de in totaal 50 verschillende winlijnen, en je van links naar rechts dient te vormen.

Features van Bomb Bonanza

De Bomb Bonanza gokkast heeft verscheidene features voor je in petto, waaronder ook in de basisgame. Dit zijn de random wilds die ook kunnen expanderen. Daarnaast is er een Free Spins-feature.

Random en expanderende wilds

Landt er 1 op het veld, dan wordt het alleen maar leuker. Deze kan zich namelijk dupliceren naar andere locaties, waardoor zrsquo;n grootte toeneemt. Hooguit krijg je hierdoor te maken met een 5x5-wild.

Free Spins feature

Met 3 scatters kom je de Free Spins van Bomb Bonanza binnen. Er liggen 6 gratis spins voor je klaar. Aan de feature is een speciale Gold Nugget toegevoegd. Zodra deze ergens terechtkomt, explodeert deze. Daarmee wordt er ruimte vrijgemaakt voor nieuwe symbolen.

Interessanter nog is dat hoe meer Gold Nuggets je weet te verzamelen, hoe verder de bijbehorende meter oploopt. Deze is gekoppeld aan verschillende levels. Je stijgt telkens een level met elke set van 5 goudklompen die je te pakken krijgt. Uitzondering is level 5. Hiervoor heb je er slechts 3 nodig.

  • Level 2 beloont je met +4 gratis spins en wilds van 2x2
  • Level 3 beloont je met +2 gratis spins en wilds van 3x3
  • Level 4 beloont je met +2 gratis spins en wilds van 4x4
  • Level 5 beloont je met +1 gratis spin en wilds van 5x5

RTP en maximale uitbetaling

In de Bomb Bonanza gokkast fungeert de bom met de 'W' erop als reguliere wild. Die kan elk uitbetalend symbooltype vervangen en heeft zelf ook een waarde.

Het symbool met daarop 'Free Spin' is de scatter. Die leidt in meervoud alleen naar de Free Spins, en betaalt zelf dus niet uit.

De RTP van deze online gokkast is 96,46% en er geldt een hoge variantie. Maximaal kun je 2.015x de inzet (bet) per ronde winnen.

Bomb Bonanza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.