Populaire gokkasten: zo speel je de Simply Wild

Gratis gokkasten zoals de Simply Wild speel je eenvoudig online. Je kunt erop oefenen tot je het onder de knie hebt, om daarna een storting te doen en er wellicht een leuk bedrag mee te verdienen. We zetten een aantal van de Simply Wild gokkast tips voor je op een rij, net als de uitleg over het basisspel en bovenspel. Zorg er daarmee voor dat je de Simply Wild gokkast slim kunt spelen, zodat je een goede kans maakt op winst. Er is nu ook een modernere versie die je online kunt spelen: ontdek de Super Simply Wild Megaways!


Simply Wild uitleg: de knoppen op de gokkast

Om de gratis gokkasten zoals de Simply Wild goed te kunnen spelen is het allereerst van belang om de knoppen goed te leren kennen. De Simply Wild uitleg start daarom ook met de knoppen:

  • Start/ Save Deze knop op de Simply Wild activeert het basisspel of het bovenspel. Bovendien kun je hiermee credits van het basisspel naar het bovenspel verplaatsen.
  • Tail Tijdens het Gamble-spel op de Simply Wild kun je hiermee kiezen voor tail.
  • Head Tijdens het Gamble-spel op de Simply Wild kun je hiermee kiezen voor head.
  • Choose Bet Met deze knop selecteer je de inzet voor het vervolgspel op de gokkast.
  • Take Clubmeter Hiermee selecteer je de meter voor het bovenspel, om credits te verplaatsen naar het basisspel.
  • Hold Met deze knop kun je de rollen vastzetten om de kans op winst groter te maken.
  • Collect/ Reset Hiermee kun je gewonnen credits naar de creditmeter overbrengen en de Hold-knoppen weer resetten.
  • Autoplay Met deze knop kun je de gokkasten zoals de Simply Wild automatisch laten spelen.

Basisspel en bovenspel van de Simply Wild

Het basisspel van de Simply Wild gokkast bestaat uit 3 rollen. Je kunt het spel spelen vanaf 1 credit, waardoor je het spel gratis kunt oefenen of al vanaf € 0,10 per draai kunt spelen. Het is de kunst om op de rollen gelijke symbolen te draaien, op basis waarvan je credits verdient zoals je dat in de prijzentabel kunt zien.

Naast het basisspel kun je ook het bovenspel spelen. Je hebt daar de beschikking over 4 rollen, waarop je met 5, 10 of 20 credits kunt spelen. De prijzen die je er kunt verdienen zijn een stuk groter, waardoor de winsten behoorlijk kunnen oplopen.

Gratis gokkasten zoals de Simply Wild spelen

De Simply Wild behoort tot onze populaire gokkasten, die je gewoon gratis kunt oefenen en daarna om geld kunt spelen. Op die manier krijg je het spel eerst gratis onder de knie, om de kennis en ervaring die je dan hebt opgedaan meteen in de praktijk te brengen.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.