De klassieker gratis spelen: ontdek de Simply Wild

Speel een van de klassiekers, gewoon gratis om die (weer) onder de knie te krijgen. Je kunt gratis gokkasten spelen zoals de Simply Wild, een van de bekende kasten waarmee je zowel op het onderspel als bovenspel een leuk bedrag kunt verdienen.


Wij zetten een aantal tips voor je op een rij voor de Simply Wild, zodat je die gratis gokkasten handig kunt spelen om zoveel mogelijk kans te maken op winst. Wist je bijvoorbeeld dat het niet nodig is om de kroontjes op de winlijnen te krijgen? En je kunt vanaf 4 punten al het bovenspel spelen, eventueel als Stars Wild. We adviseren je daar nog wel even gratis op te spelen en ervaring mee op te doen.

Kroontjes hoeven niet op de winlijnen te staan

Je hebt de keuze uit allerlei online spellen, die je zowel om geld als gratis kunt spelen. Speel online videopoker en de andere klassieke gokkasten, waarvan de Simply Wild natuurlijk het beste voorbeeld is.

De gokkast kun je op verschillende manieren spelen, het is bijvoorbeeld de moeite waard om de kroontjes te verzamelen. Daarmee kun je de mooiste prijzen in de wacht slepen. En het grote voordeel? Het is niet nodig om die op een van de winlijnen te krijgen. In plaats daarvan is het voldoende om meerdere kroontjes te verzamelen, die overal op de rollen mogen staan. Het is daarom de moeite waard om de rol in ieder geval vast te zetten op het moment dat je een kroontje verzamelt. Ze mogen kriskras door het spel bij elkaar worden opgeteld, om een mooie prijs op de Simply Wild gokkast in de wacht te slepen.

Vanaf 4 punten op het bovenspel

Je kunt de gratis gokkasten spelen zoals de Simply Wild, bijvoorbeeld om te oefenen met de bovenspellen en onderspellen die er beschikbaar zijn. Op deze gokkast kun je het bovenspel spelen op het moment dat je minimaal 4 punten verzamelt. Je hebt die punten nodig op de Club Meter. Zodra je 4 punten hebt wordt het bovenspel automatisch actief en kun je daar spelen om mooie prijzen.

Wil je liever blijven sparen voor de Club Meter? Dat kun je gewoon zelf aangeven. Met Choose Bet kun je vervolgens wisselen tussen het bovenspel en onderspel.

Gratis oefenen met de Stars Wild

Je kunt de gratis gokkasten spelen zoals de Simply Wild, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je bijvoorbeeld het spel Stars Wild onder de knie kunt krijgen. Je oefent daarmee op een van de methoden om de grootste prijzen mogelijk te maken, zonder dat je daar in eerste instantie risico mee loopt. Het is de moeite waard om goed te oefenen, daarna kun je zelf geld storten via iDeal om de prijzen die je wint daadwerkelijk in je zak te kunnen steken.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.