Club 2000 gokkast: terug naar de jaren '90

Ga je de Club 2000 gokkast spelen? Gefeliciteerd! Daarmee keer je eventjes terug naar de geweldige jaren '90, toen je de kast in bijna iedere snackbar en kroeg tegenkwam. Iets afhalen of een drankje gaan doen stond vaak gelijk aan het spelen van dit geweldige spel, dat je nu online eenvoudig kunt openen. Je hoeft niet meer zelf naar de fruitkast toe en er zijn natuurlijk wel een paar dingen veranderd. Zo heb je de mogelijkheid om een multiplayer-spel te starten, waarbij je op twee fruitkasten tegelijk speelt. En wil je dat liever niet, omdat je geniet van de oude Club 2000? Geen probleem, dan stel je gewoon in dat een enkele set rollen genoeg voor je is.


Jij bepaalt hoe je het spel wilt spelen, bijvoorbeeld om weer even terug te keren naar de geweldige tijden die je hebt beleefd. Speelde je bijvoorbeeld de Club 2000 en de Random Runner ? Ze behoren beiden tot de meest populaire gok- en fruitkasten die er beschikbare waren. En dat is online eigenlijk niet veranderd, omdat we merken dat heel veel spelers er nog graag mee aan de slag gaan.

Bovendien kun je het spel natuurlijk gewoon gratis uitproberen. Dat is handig als je er nog geen ervaring op hebt of als het een tijdje geleden is. Gewoon om het allemaal weer even onder de knie te krijgen. Zodat je dankzij het hoge uitkeringspercentage en de hoge variantie kans kunt gaan maken op leuke winsten.

Hoe werkt de Club 2000 gokkast?

Je weet door de oude Club 2000 misschien al goed hoe de gokkast werkt. En is dat niet het geval? Geen probleem, dan leggen we het je graag nog eens uit of frissen we je geheugen gewoon weer even op.

Zodra je het spel opent zie je dat het een multiplayer gokkast is. Dat betekent dat je op twee rollen tegelijkertijd kunt spelen. Je maakt dan meer kans op leuke winsten, omdat je twee spellen hebt die je kunt winnen. En wil je aan de andere kant gewoon even op 1 set rollen beginnen? Ook dat is geen probleem, omdat je dat op de Club 2000 gokkast eenvoudig zelf aan kunt geven.

Het speelveld van deze gokkast ziet er als volgt uit:

 • Drie rollen:
  De rollen zie je naast elkaar zitten. Het gaat om 3 stuks, zoals je dat misschien kent van de klassieke gokkasten die het in de snackbars en kroegen altijd goed deden.
 • Drie rijen:
  Per rol zijn drie rijen zichtbaar. Het laat zien hoe de symbolen verdeeld zijn over de rollen, en of je het (bijna) voor elkaar hebt om daarmee een winnende combinatie te maken.
 • Winlijnen:
  De Club 2000 gokkast zit lekker eenvoudig in elkaar, zodat je altijd het overzicht bewaart. Er is sprake van 1 winlijn, die midden op de rollen van links naar rechts loopt. Maar je kunt ook winnen als de symbolen niet op 1 rechte winlijn staan. Bij sommige symbolen win je ook als deze symbolen in zicht zijn en dus niet perse op 1 rechte lijn staan.

Uiteraard bepaal je zelf hoe je de gokkast wilt spelen. Dus ga je voor geld gokken en begin je graag met een kleine inzet? Dat kan al vanaf €0,20, zodat je nog niet te veel risico neemt. Aan de andere kant kun je opwaarderen tot bijvoorbeeld €10 per draai, waarmee je de mogelijkheid hebt om zelfs op professioneel niveau te spelen.

Winnen: dit zijn de uitbetalingen

Jij wilt winnen op de Club 2000, dus het is belangrijk dat je die gokkast goed onder de knie krijgt. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat je wint met de winnende symbolen op de enkele winlijn, horizontaal in het midden op de rollen of symbolen in zicht. Het is belangrijk om daar de citroen, de kersen of de sinaasappels te verzamelen. Dat zijn de winnende symbolen die er op een winlijn voor zorgen dat je kunt rekenen op een mooie uitbetaling. De andere symbolen die in zicht prijs geven, staan ook aangegeven in het spel.

Ben je benieuwd hoeveel je met de spellen kunt winnen? Wij zetten het voor je op een rij:

 • Citroenen, sinaasappels en kersen.
  Met deze winnende symbolen win je zo tot 25 x jouw inzet als ze op 1 winlijn vallen. Dat betekent dat je veel meer dan kunt verdubbelen, om snel een mooi bedrag bij elkaar te verdienen.
 • Druiven, aardbeien, klavers en pruimen.
  Draai je een van deze symbolen? Ook die leveren je een mooie winst op, tot 10x de inzet die je doet.
 • Sterren, meloenen, klokken of SLP-symbolen.
  Slaag je erin om drie sterren, meloenen, klokken of SLP-symbolen te draaien? Je mag ze kris-kras verzamelen, anders dan op de enige minlijn. Bovendien pak je hiermee 25 x je inzet.

Verder is er een mystery-symbool op de rollen beschikbaar. Dat is een heel interessant exemplaar, waarmee je 2 tot 25 x de inzet kunt winnen. En verzamel je er daar zelfs drie van? Dan kun je 5 tot 50 x de inzet verdienen, waarmee je een geweldige prijs in de wacht sleept.

Club 2000 spelen: gratis oefenen

Wil je de Club 2000 gokkast spelen, al was het maar om weer even te genieten van de oude kast die je misschien vaak gespeeld hebt? De Club 2000 is gewoon online beschikbaar, ook als je daar gratis mee wilt oefenen.

Wij zorgen ervoor dat je de gokkast kunt spelen, waarmee je ervoor zorgt dat je die (weer) goed onder de knie krijgt. Zodat je er daarna wellicht ook een mooi bedrag mee kunt winnen, als je een inzet doet voor geld.

Ontdek de Club 2000 en ervaar hoe je de winnende symbolen op de winlijn kunt draaien. Of probeer het een langere tijd uit en wissel de gokkast bijvoorbeeld af met de andere slots die er beschikbaar zijn.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.