Simply Wild gokkast: handige tips om mee te spelen

Zin in de Simply Wild gokkast of heb je daar goede ervaringen mee uit het verleden? Het is een van de populaire kasten, die je toen in de kroegen en cafes vond. En die je nu ook gewoon mobiel kunt spelen, omdat je er niets voor hoeft te downloaden en je er zonder flash player mee aan de slag kunt.


De gokkasten zoals de Simply Wild heb je snel onder de knie, zeker met de handige tips die wij je geven. Zo zorgen we ervoor dat je het spel goed kunt spelen en dat je een grotere kans op winst maakt. Uiteindelijk wil je de gokkast natuurlijk verslaan, iets dat je kunt doen met zowel het bovenspel als het onderspel dat er beschikbaar is. Wij leggen je uit hoe het werkt en waar je op moet letten. En heb je de gokkast nog niet eerder gespeeld? Met informatie over de verschillende knoppen kun jij er snel mee aan de slag.

Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk om de Simply Wild gokkast te spelen. De reviews zijn bijna in alle gevallen goed. En wil je bovendien een keer een meer moderne variant spelen van de gokkast die je kent uit het verleden? Probeer dan de Super Simply Wild Megaways. Zo valt er van alles te ontdekken, ook als je deze oude gokkast na een tijdje (weer) goed onder de knie hebt.

Knoppen op de gokkast

Om de Simply Wild mobiel of op de computer te spelen is het belangrijk dat je de verschillende knoppen goed onder de knie hebt. Wij leggen je uit welke knoppen er zijn en hoe je daar gebruik van kunt maken. Zo kun je snel met het spel aan de slag, eventueel met een kleine inzet of door gratis te oefenen als je nog niet te veel risico wilt nemen:

 • Start/ Save:
  Met deze knop kun je het spel starten. Je activeert het basisspel of het bovenspel, afhankelijk van waar je op de Simply Wild mee wilt gaan spelen.
 • Gamble:
  Ben je op de Simply Wild terecht gekomen bij het Gamble-spel? Je kunt daarmee proberen om de bedragen die je hebt verdiend verder te vergroten. Je kunt de inzet verdubbelen, bijvoorbeeld door voor Star symbol te kiezen.
 • Zeven:
  Heb je aan de andere kant juist het idee dat het Zeven symbol zal worden als je de gok waagt? In dat geval kun je deze knop gebruiken, waardoor je eenvoudig voor een van de beiden kunt kiezen terwijl je het Gamble-spel speelt.
 • Choose Bet
  Zodra je de Simply Wild gokkast gaat spelen is het natuurlijk belangrijk om jouw inzet te bepalen. Op die manier begin je met de kleine bedragen en breid je dat bijvoorbeeld uit naar een grotere inzet. Je doet dat met deze knop op de gokkast.
 • Collect/ Reset
  Credits gewonnen en die laten uitbetalen? Je kunt ze met deze knop overbrengen naar de creditmeter zonder de gamble-spel
 • Autoplay
  Lekker spelen met zo min mogelijk omkijken? Gebruik de Autoplay-optie, waarmee je de gokkast zelf het werk laat doen. Wel zo makkelijk en met net zoveel kans om te winnen op de Simply Wild. Je kunt hierin in stellen hoeveel spins je automatisch wilt laten draaien.

Simply Wild tips: zo kun je winnen

Je wilt natuurlijk winnen op de gokkasten zoals de Simply Wild, en daarvoor hebben we een paar handige tips. Het is bijvoorbeeld belangrijk om zowel het basisspel als het bovenspel goed onder de knie te krijgen. Bij de Megaways zijn er 6 rollen, waarop je al met €0,10 per draai kunt spelen. Het is belangrijk om gelijke symbolen op de rollen te draaien, waarvoor de prijzentabel aangeeft wat de meest waardevolle zijn.

En lukt het boven niet meteen om in bovenste extra rij te winnen? Niet getreurd, dan is het een goed idee om het beneden gewoon weer een keer te proberen. Zo bouw je de credits op om boven mee te gaan spelen, en misschien wel een heel grote winst te verzamelen.

En uiteraard heb je de mystery spel wat onverwacht leuke prijzen kan opleveren.

Oefenen: gratis Simply Wild gokkast spelen

En heb je nog helemaal geen ervaring met de Simply Wild gokkast, of speelde je die een lange tijd geleden in de kroeg en in het cafe? In de beide gevallen is het een goed idee om daar gewoon weer even mee te oefenen. Zo zorg je ervoor dat je de symbolen weer leert kennen en dat je weet wat je on Hold moet zetten.

De gokkast zit eenvoudig in elkaar, heeft een hoog uitbetalingspercentage en kent meerdere winlijnen. Dat betekent dat je het spel snel weer onder de knie zal hebben, zeker als je daar eerst gratis mee oefent. En speel je Simply Wild mobiel? Dan kun je er ook tussendoor even mee aan de slag, waarna je zal merken dat je er steeds een beetje beter in wordt.


Wat is je leeftijd?