Big Juan slot

Caramba, het is feest in Mexico! De Big Juan video slot is een kleurrijke, energieke en tegelijkertijd vrij drukke online gokkast van Pragmatic Play, waarin veel te beleven valt. Alles draait om het te pakken krijgen van de pinata's, dat zowel letterlijk als figuurlijk voor flinke klappers kunnen zorgen. Er zijn hier namelijk jackpotprijzen mee te winnen.

Ook de overige symbolen van de cartoonachtige Big Juan videogame versterken het Mexicogevoel, met hete pepers en chilisauzen, hondjes met sombrero's en vrolijk gekleurde gitaren.

Big Juan beschikt over 5 rollen en 4 rijen. Van de winlijnen zijn er 40, die lopen van links naar rechts over het veld.

Game features van Big Juan

De spelmaker heeft de basisgame al aantrekkelijker gemaakt, doordat hier symbolen kunnen veranderen in wilds. Verder is er een interessante bonusfeature met re-spins met vele boosters.

Random wilds feature

Wanneer tijdens het basisspel minimaal 6 dezelfde symbolen landen op de rollen 2, 3 en 4, dan transformeren deze in wilds. Dit zorgt automatisch voor betere winkansen.

Re-spins feature

Deze feature van Big Juan lijkt sterk op de bekende en mateloos populaire Hold & Win-feature. Enkel heb je in plaats van 3 kosteloze re-spins hier in de basis maximaal 15 tot je beschikking. Het veld bestaat hier uit 3x3-symboollocaties en 1 speciale reel.

Tijdens dit bonusspel kunnen er uiteenlopende speciale symbolen landen, zoals zakken met goud en Money- of Extra Spin-symbolen. De vierde rol is bestemd voor het Win- en Boost-symbool. Met het Win-type worden alle op dat moment aanwezige geldsymbolen bij elkaar opgeteld en uitbetaald. Met Boost ontvang je een geldzak met extra munten aan het einde van de feature.

Ook zijn er vier verschillende jackpots te winnen, waarvan de hoogste 2.500x uitbetaalt.

Game symbolen en RTP

Er doen dus flink wat speciale symbolen mee in de Big Juan videogame.

Benieuwd naar wat de best uitbetalende premium-soorten zijn? Deze zijn Big Juan zelf en de Mexicaanse dame. Het symbool met de hete pepers is de wild. Die kan elk uitbetalend regulier symbool vervangen. De scatters zijn de pinata's, waarmee je de bonusfeature triggert.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,70%, en daarmee bijzonder hoog. De hoofdprijs bedraagt 2.600x de inzet.

Big Juan slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.