Barn Festival

Dat er op het platteland ook flink feest gevierd kan worden, dat laat Barn Festival zien. Hier is het oogstfeest aangebroken. Dat betekent dat al het zware werk is gedaan en het tijd is om even te ontspannen.

Barn Festival heeft een cartoonachtige stijl en oogt daardoor speels. Op de achtergrond zie je een klein boerderijtje staan in een heuvelachtig landschap, met een schuur, windmolen en allerlei bloemen die vlinders aantrekken. Op de rollen vind je het resultaat van de oogst. Deze zijn gevuld met onder andere aubergines, paddenstoelen, aardbeien, sinaasappels en maiskolven.

Er zijn elke draai 6x5 symbolen aanwezig, die niet afhankelijk zijn van bepaalde patronen of posities. Vanaf acht dezelfde exemplaren heb je prijs.

Features van Barn Festival slot

Het ontbreekt de classic Barn Festival slot aan een Free Spins-feature, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Er zijn namelijk in het basisspel al tal van re-spins en multipliers te winnen. De enige echte bonusgame is een Hold & Win-feature. Hiermee barst het feest pas echt los.

Avalanche feature

Barn Festival beschikt over een Tumble Feature, ook wel avalanche genoemd. Dit houdt in dat winnende symboolcombi's ontploffen en zo ruimte vrijmaken voor de bovenliggende. Dit kan aansluitend zorgen voor een nieuwe winst.

Multipliers feature

Het symbool om extra in de gaten te houden, is de pot met goud. Dit is een multiplier-symbool, dat een waarde bezit van minimaal x1 tot maximaal x500.

Van dit type heb je er ten minste 3 nodig ergens in beeld. Hun waardes worden dan bij elkaar opgeteld. Het totaal daarvan wordt vermenigvuldigd over je winst.

Re-spins feature

Vanaf vier potten met goud trigger je de Money Re-Spins. Dit is in feite gewoon een Hold & Win-feature, maar dan met allerlei extra boosters die meedoen naast de potten met goud. Hiermee zijn extra reels te unlocken en nog meer multipliers te cashen.

Kun je niet wachter op het geactiveerd worden van deze Money Re-spins, dan kun je gebruikmaken van de Buy Respin-button (links in beeld). Dit kost je echter wel 100x je inzet.

Belangrijkste symbolen, RTP en maximale uitbetaling

De aardbei, sinaasappel, paddenstoel, maiskolf en aubergine vormen gezamenlijk de premium-symbolen van Barn Festival.

Het symbool waar de online gokkast om draait is echter de pot met goud. Dankzij dit exemplaar kan de hoofdprijs flink de lucht in schieten, met maximaal 20.000x de inzet. Wel is de variantie hoog.

Barn Festival

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.