Bank or Prank game

Bank or Prank game
Speel met actie Speel zonder actie

Bank or Prank game

Maak je klaar voor een wilde rit in de Bank or Prank video game, een gokspel vol leuke wendingen op de rollen die ofwel groot uitbetalen of soms helaas eindigen in een grote grap! Verzamel mysteriesymbolen en gekke wild-symbolen die speciale bonusfuncties geven. De bankier kan je flink uitbetalen, maar pas op voor de bomsymbolen die je kansen op een grote overwinning kunnen verpesten! Er is nooit een saai moment in dit creatieve spel. Denk je dat je kunt winnen van de Bank? Kom er nu achter!

Video game info

Deze video game heeft software van Stakelogic.

Het speelveld bevindt zich aan de voorkant van de bank en bestaat uit de standaard 5 rollen (reels) en drie rijen (row). Deze video game heeft geen reguliere winlijnen maar hanteert het 243 ways to win principe. Speel deze game eerst gratis om erachter te komen hoe het werkt.

De inzet (bet) is in te stellen van 0,01 euro cent tot 1 euro.

Het uitkeringspercentage (RTP) is 95,33 procent.

Bank or Prank game

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.