Bandits Thunder Link

Bandits Thunder Link
Speel met actie Speel zonder actie

Bandits Thunder Link

De Bandits Thunder Link game slot neemt je mee naar het ruige Wilde Westen, waar de mannen ruig, de whiskey sterk is en de vrouwen sterk zijn. Deze video game speelt zich af in het wilde westen. In een klein stadje aan de grens, ten tijde van de industriele Revolutie.

Doe mee aan de overval. Spring op de trein win grote prijzen met waanzinnige multipliers bestaande uit geweren, dynamiet en andere multipliers.

Game info

De Bandits Thunder Link slot draait op game software van Stakelogic.

Deze videoslot heeft 5 rollen (reels) en 3 rijen (row). De minimale inzet is 10 euro cent. Het uitbetalingspercentage (RTP) is 95,6%.

Met de 'Bonus Buy button', waarbij je 100 keer je inleg moet betalen, kun je gegarandeerd de gratis spins feature spelen.

Met de Gamble feature kun je de prijs die je hebt gewonnen verdubbelen of verviervoudigen. Verdubbel je prijs door de kleur van de kaart te voorspellen. Of verviervoudig je prijs door het symbool van de kaart te voorspellen.

Met de Wild Wild Wins win je 12 free spins. Je kunt hierbij nog eens 5 extra gratis spins winnen als het scatter symbool valt.

Met de Wild Bonanza kun je ook 12 free spins winnen. De wilds op dezelfde rol in dit spel, levert een x2 of x3 multiplier op.

Met de Thunder Link ontvang je 3 free spins.

Bandits Thunder Link

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.