Aztec Gems

Aztec Gems is een classic online gokkast van Pragmatic Play, die gebaseerd is op het Azteken-volk. Je komt hiermee terecht in de jungle, waar de avond inmiddels is gevallen. Dankzij de heldere sterrenhemel en de vuurvliegjes zijn de watervallen aan weerszijden van het met goud versierde veld fraai verlicht.

Deze videogame is in 2018 ontwikkeld en steekt eenvoudig in elkaar. Het heeft 3x3 symbolen, waarvan de laatste rol uitsluitend bedoeld is voor de multipliers. Van de winlijnen zijn er 9. Daarmee is er in de basis sprake van een klassieke opzet. Alle edelsteenachtige symbolen staan stacked op de rollen.

Game features van Aztec Gems

De Aztec Gems game is ook qua features supersimpel gehouden. Een bonusspel ontbreekt hier dan ook. Wel is er een booster aan toegevoegd in de vorm van een rad van fortuin (wheel of fortune).

Game symbolen en RTP

Naast de reguliere symbolen is er ook een respin feature. Met de scatters kun je deze activeren.

De RTP van Aztec Gems is 96,52%.

Aztec Gems

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.