Aztec Bonanza

De Aztec Bonanza videoslot, van Pragmatic Play, voert je mee naar het rijk van de Azteken. Hier is een prachtig landschap te zien, met de tempel en een groot aantal watervallen. Het zorgt voor een idyllisch plaatje. Rechts naast de reels staat totempaal, die een belangrijke functie vervult tijdens het spelen van deze online gokkast.

Het veld van Aztec Bonanza is in totaal 5x6 symbolen groot. De basis speel je echter met een 2x4x5x4x2 opzet. Dat betekent dat je de rest van de posities moet zien te unlocken. Daarmee zijn er ook 384 tot maximaal 7.776 Ways to Win.

Game features van Aztec Bonanza slot

De Aztec Bonanza slot heeft een vrij aardige dosis bonusspelletjes te bieden, die allemaal voortkomen uit de avalanche-feature.

Avalanche-feature

In Aztec Bonanza video slot is een avalanche actief, die de spelmaker de Tumble Feature noemt. Hierbij zorgen wincombinaties voor ontploffingen. De lege locaties worden direct opgevuld door de symbolen die erboven liggen. Dit levert je naast extra winkansen ook tal van extra's op, afhankelijk van hoeveel aaneengesloten re-spins het raak is.

Elke tweede explosie draagt bij aan het vergroten van het speelveld, naast dat je er ook een feature voor in ruil krijgt. Dit zijn:

  • Mystery Symbols die ontgrendeld worden
  • Vervanging laag uitbetalende symbolen door premium-exemplaren
  • Toevoeging van 2x2 Mega-symbolen

Tot slot, als je het hele veld hebt vrijgespeeld, ligt de Free Spins-feature voor je klaar.

Free Spins feature

Je krijgt 5 gratis draaibeurten, waarbij alles wel een stuk interessanter verloopt dan tijdens het basis game van Aztec Bonanza. Zo speel je hier mee met de volledige grootte van het veld en ontvang je elke spin gegarandeerd 1 van de drie bovengenoemde mini-features. Re-triggers winnen is niet mogelijk.

Symbolen, RTP en uitbetaling

Er doen in deze videogame geen wilds en scatters mee. Wel is er onderscheid te maken tussen de verschillende basis symbolen. De best uitbetalende is bijvoorbeeld het symbool met de groene, ronde edelsteen, gevolgd door het blauwe, ruitachtige type.

Het gouden masker is herkenbaar als het Mystery Symbol.

De RTP van Aztec Bonanza is een prima 96,53%. De totale maximale winst is fors, met 19.000x.

Aztec Bonanza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.