Asgard gokkast

De populaire Asgard is een online gokkast van Pragmatic Play, voorzien van een Noors mythologisch thema. Het is de plek waar de bekende goden Freya, Odin, Loki en Thor zich verzameld hebben en zich geregeld laten zien. Centraal in het spel staat Asgard zelf, een wereld die door middel van een brug gescheiden is van de aardse wereld.

Op de achtergrond van het Asgard-spel is een glimp te zien van het bijzondere koninkrijk. Op de 5 rollen, die elk bestaan uit 3 rijen, zijn de goden in te vinden in de rol van premiumsymbool. Ze zijn aangevuld met de kaartspelsymbolen A, K, Q, J en 10. Aan deze gokkast zijn 25 vaste winlijnen toegevoegd.

Features van Asgard gokkast

De Asgard gokkast komt met verschillende features, zowel in het reguliere spel als in de vorm van een speciale bonusfeature die je meeneemt naar een tijdelijk ander speelveld.

Random mini-features

Alle vier de goden kunnen je random met elke nieuwe draaibeurt in het basisspel trakteren op een bepaalde kortdurende feature. Denk aan kaartspelsymbolen die veranderen in wilds, de toevoeging van 1 of meerdere Stacked Reels, Mystery Symbols die de rollen vullen of 3-5 random wilds.

Free Spins feature

Draai je een scatter-combinatie, dan ontvang je 5 gratis draaibeurten met de Bonus Game. Voorafgaand wordt op willekeurige wijze 1 van de vier mini-features gekozen om gedurende de hele feature actief te zijn. Het winnen van een re-trigger van de Free Spins is niet mogelijk.

De symbolen en RTP

Het koninkrijk van Asgard is de wild en vervangt elk symbooltype, op de scatters na. De scatters komen op hun beurt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Je hebt er 3 nodig om de Bonus Game te triggeren.

De RTP van Asgard is 96,48% en de variantie is laag. Maximaal kan er 62.500 euro gewonnen worden.

Asgard gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.