American blackjack

American blackjack
Speel met actie Speel zonder actie

American blackjack

Met de American Blackjack variant speel je tegen de dealer, en dus niet tegen andere spelers. De speler en de dealer krijgen ieder 2 kaarten. De speler mag zoveel kaarten vragen totdat deze 21 punten of meer heeft. Als de speler een kaart trekt waarmee hij/zij meer dan 21 punten heeft, is dat een "Bust" en dan verliest de speler. De American Blackjack heeft een RTP van 97.68%.

Verdere speluitleg American Blackjack

Deze spel variant heeft een dealer en een speler. Dit kaartspel wordt gespeeld met 6 pakken kaarten.

De inzet kan niet meer wijzigen zodra het uitdelen van de kaarten is begonnen. In de loop van het spel kan de speler fiches aan de inzet toevoegen door game features als verdubbelen, splitsen en verzekeren.

De speler krijgt twee open kaarten en de dealer krijgt een dichte kaart en een open kaart. Bij een Blackjack van de dealer verliest de speler de hand en is de ronde voorbij. Als de speler ook Black Jack heeft is het een gelijkspel (evenmoney). In alle andere gevallen gaat het spel verder en mag de speler net zoveel extra kaarten trekken als hij wilt. Totdat hij ervoor kiest om te "Passen" of "Bust" gaat, wat meer dan 21 is. Als een speler Black Jack heeft, betaalt de dealer 1,5 maal de geplaatste inzet uit.

De dealer moet stoppen met kaarten trekken als deze 17 of meer punten heeft.

American blackjack

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.