Aladdin and the Sorcerer

Aladdin and the Sorcerer
Speel met actie Speel zonder actie

Aladdin and the Sorcerer

De Aladdin and the Sorcerer slot is een titel van Pragmatic Play met veel visueel spektakel van hoge kwaliteit. Links en rechts naast de rollen staan (of beter gezegd zweven) Aladdin en de kwaadaardige tovenaar lijnrecht tegenover elkaar. Aladdin houdt de magische lamp vast, terwijl zijn aartsvijand zijn eigen troef in handen heeft.

De dramatische soundtrack bevestigt de spanning die er tussen hen beiden bestaat en doet tegelijkertijd sprookjesachtig aan. De kleuren zijn helder en het beeld is zeer scherp. Op het 5x3-speelveld vind je vooral veel soorten edelstenen. Prijzen kan onder andere met de winlijnen in het spel, waarvan er 20 aanwezig zijn.

Features van Aladdin and the Sorcerer

Hoewel de casino slot in eerste instantie misschien vrij ingewikkeld overkomt, heeft het slechts een paar (overzichtelijke) features. De hoofdfeature is getiteld Aladdin VS the Sorcerer, die kan leiden naar de Respin Feature.

Random wilds feature

Landt Aladdin op de eerste rol of juist de tovenaar op rol vijf, dan krijg je te maken met de toevoeging van random wilds. In beide gevallen zijn dit er 3-6 per keer. Deze wilds blijven staan tot de volgende betaalde draai.

Respin Feature

Het is ook mogelijk dat zowel Aladdin als de tovenaar tegelijkertijd in beeld verschijnen, en daarmee dus rol 1 en 5 bezetten. In dat geval wordt de Respin Feature actief.

Hier beschikken ze elk over een zogenoemde Health Bar, bestaande uit drie levens. Verschijnt tijdens de re-spin Aladdin op de eerste rol, dan pakt het 1 leven af van zijn tegenstander. Landt juist zijn vijand op rol 5, dan gebeurt het tegenovergestelde.

Komt Aladdin als winnaar uit de bus, dan start Respin Level 2. Zo niet, dan eindigt hier de feature.

In level 2 krijg je 3 re-spins. Alle wilds uit de vorige re-spin blijven sticky staan. Tijdens de tweede re-spin transformeren de jokers in Multipliers-Wilds met een waarde van x2. Met de derde re-spin is dit x3.

Belangrijkste symbolen

In Aladdin and the Sorcerer zijn er diverse speciale symbolen om in de gaten te houden. Dit zijn onder andere dus de wilds, die er voorkomen in drie verschillende types. Wilds laten zich alleen zien op de middelste drie reels en vervangen hier elk uitbetalend symbool.

De bonussymbolen Aladin en de tovenaar hebben alleen de functie 1 van de features te triggeren.

De RTP van deze online gokkast is 96,23%. Maximaal kan er 6.250 keer de inzet gewonnen worden.

Aladdin and the Sorcerer

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.