Jungle Gorilla

Jungle Gorilla is een online videoslot van Pragmatic Play, waarin een hoofdrol is weggelegd voor de koning van de jungle. Het spel vindt dan ook plaats midden in de wilde natuur, waar je ook kameleons, papegaaien, olifanten en tijgers kunt aantreffen.

De gorilla komt er overigens in twee verschillende versies in voor, namelijk als standaard- en speciaal symbool. De kleurrijke symbolen zijn aangevuld met vier basistypes, in de vorm van de A, K, Q en J.

Op de achtergrond hoor je de typische junglegeluiden samen met vrolijke muziek. Het spel zelf steekt verder erg simpel in elkaar. Dat begint al met het formaat van het veld, dat bestaat uit 5x3-symbolen en 20 vaste winlijnen.

Slot Features van Jungle Gorilla

Jungle Gorilla slot heeft alleen een basis spel. Wel valt daar het 1 en ander in te beleven, dankzij de multipliers.

Multipliers feature

Elk van de rollen heeft een multiplier-meter, die je vindt bovenaan elke reel. Deze staat standaard op 1x. Wanneer op zorsquo;n rol een scatter landt, wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogd. De maximale hoogte die het kan bereiken is x5.

Zodra een wild onderdeel uitmaakt van een winst, wordt multiplier van de rol waar de wild op is geland uitgekeerd over die winlijn. Na uitbetaling vindt er een reset plaats van de teller van die rol.

Game symbolen en RTP

De wild in deze online videogame vervangt als joker alle symbolen, op de scatter na. Ook is de wild het best uitbetalende symbool van Jungle Gorilla slot game, met een prijs per winlijn van maximaal euro;1.250.

De gouden munt met de apenkop is de scatter. Die is aanwezig op elke rol.

Cash winnen is niet extreem lastig maar ook niet doodeenvoudig gemaakt, door de medium variantie. De RTP bedraagt 96,57%. En dankzij de multipliers in het spel kan de hoofdprijs stijgen tot 2.800x de inzet.

Jungle Gorilla

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.