Harlequin slots

In de Harlequin Carnival slots doe je mee aan een gemaskerd bal en mag je feesten en helemaal losgaan in een mooie villa.

Met een wandelende xNudg wild multiplier feature in zowel het hoofdspel als de bonus game (Harlequin Spins) biedt dit spel een enorme feestelijke sfeer.

Wil je gratis mee feesten? Je kunt eenvoudig door op de Play button te klikken, gratis mee spelen, zonder registratie.

Wil je nog meer plezier en spanning? Dan kun je middels een iDeal betaling online gokken voor echt geld bij onze casino partner. Zowel op mobiel als op desktop te spelen.

Game info

De Harlequin Carnival slots draait op software van Nolimit City games.

Deze videoslot heeft een 5 reels en 3 row grid. Er zijn 20 fixed paylines (winlijnen). Je kunt voor geld gokken bij een minimale inzet (bet) van 0,20 euro per spin. De RTP is 96.14%. Je kunt tot wel 5861x je inzet winnen (max-payout) als je geluk hebt.

De maskers zijn de meest waardevolle symbolen, waarbij het masker met van de zonnekoning de best betalende is. Daarnaast heb je de Harlequin xNudge Wilds en de Bonus symbolen die dit spel erg spannend maken.

Harlequin Respins feature

Als de Harlequin xNudge Wilds vallen op de rollen, dan verplaatsen deze naar links en geven een re-spin op de andere rollen, totdat de eerste rol bereikt is.

Hierbij kunnen tijdens de re-spins de scatter symbolen worden verzameld. Hiermee kan dan de Harlequin-bonus geactiveerd worden.

Harlequin xNudgereg; Wild feature

Het Wild symbool kan zich verplaatsen, zogenaamd 'nudging'. Als deze symbool niet volledig op de rollen is gevallen, gaat deze nudgen (verplaatsen) totdat de gehele rol is bedekt.

Free Spins

Wanneer er 3 Bonus Symbolen vallen op de rollen, wordt de Free Spins feature geactiveerd. Je krijgt dan 8 free spins, en op rol 5 een Harlequin xNudge Wild wat 4 re-spins geeft.

Als je wilt, kun je ook gebruik maken van de Bonus Buy Feature en de Free Spins game kopen voor 70x van je inzet.

Harlequin slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.