Great Wars slot

De Great Wars slotgame speelt zich af in de Middeleeuwen. In deze slotgame doe je mee aan de strijd, waar koning Morkas zijn troepen verzamelt om koningin Vyldana de oorlog te verklaren. Hun schilden hebben magische krachten en bieden extra prijzen wanneer ze worden gecombineerd. Brandende ringen brengen je naar het hart van het slagveld, waar gratis spins de katapulten versterken die de weg openen naar grote schatten.

Start het spel, draai aan de rollen en ga ten strijde - en win een fortuin!

Game info

De Great Wars slot game heeft de standaard 5 rollen (reels) met 3 rijen (row) grid. De symbolen komen uit het Middeleeuwen en geven een winnende combinatie als er minimaal 2 dezelfde stuks op de rollen vallen.

De symbolen van deze videoslot bestaan uit karakters uit het spel en standaard kaartsymbolen. De best betalende symbolen zijn de portretten van koning Morkas en koningin Vyldana. Deze slotsgame heeft 30 vaste winlijnen waarop prijzen kunnen vallen.

De inzet varieert van 0,01 euro cent per winlijn en 0,20 euro per winlijn.

De RTP van de Great Wars slotgame is 95,19 procent.

Great Wars slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.