Goblin Heist

De populaire Goblin Heist Powernudge gokkast, van Pragmatic Play, is een online speelautomaat die zich afspeelt in de Middeleeuwen. Het spel wordt geregeerd door een groenkleurig aardmannetje, dat op schattenjacht is en overduidelijk niet direct van plan is dit op een eerlijke manier te doen.

De cartoonachtige Goblin Heist Powernudge gokkast doet dan ook sprookjesachtig en mysterieus aan. Op de achtergrond zijn onder meer een kasteel en een beekje te zien. De rest is wat onbeduidend. De soundtrack draagt bij aan het overdragen van een ietwat creepy gevoel.

Je speelt de game met een 5x3-veld met symbolen en 10 vaste winlijnen.

Gokkast Features van Goblin Heist Powernudge

Goblin Heist Powernudge gokkast heeft in de basis game de Powernudge-feature. Ook bevat het een echt bonus spel, met re-spins.

Nudge-feature

Deze Powernudge wordt standaard geactiveerd met dat je een winlijn weet te vormen. Het houdt in dat de rollen waar de winnende symbolen op staan automatisch 1 positie naar beneden zakken. Dat betekent dat bovenaan het veld nieuwe symbolen verschijnen, waarmee met een beetje geluk opnieuw een winnende combi mee kan worden gemaakt. De overige rollen krijgen een kosteloze re-spin.

De Nudge-feature blijft actief totdat er geen nieuwe winstgevende combi's meer verschijnen.

Re-spins feature

Met ten minste 6 Money-symbolen trigger je de Money Re-spin feature, een soort Hold & Win-bonusspel. De al gedraaide Money-symbolen zijn hier verbonden aan de bovengenoemde Nudge-feature. Die kunnen dus uit beeld verdwijnen.

Zo lang je Mystery Symbols in beeld hebt staan, blijft deze feature actief. Deze symbolen transformeren zichzelf in een cashprijs (0,10x - 50x totale inzet) of in een lokale of globale multiplier. Deze hebben een waarde van x1 tot x3.

Je kunt deze re-spins ook direct binnenkomen tegen een betaling van 100x je inzet, met de Buy Free Respins-button.

Gokkast symbolen en Return to Player (RTP)

Het aardmannetje zelf is qua uitbetaling het interessantste uitbetalende symbool. Hiermee is namelijk tot 2.000 euro mee te verdienen.

De gouden leeuw is het enige speciale symbool van Goblin Heist gokkast, en fungeert als Money Symbol. Scatters en wilds zijn daarmee dus ook niet aanwezig in deze online gokkast.

De return to player (RTP) is 96,47%. De maximale winst bedraagt 4.000x per betaalde ronde en de variantie is hoog.

Goblin Heist

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.