Devils

Spin de rollen van deze Devils fruitautomaat en bereid je voor op een duivels plezier! De neon rollen (reels) zijn gevuld met vermakelijke symbolen zoals duivelsbellen, uitbreidende wilds en een toenemende vermenigvuldiger die elke winnende draai tot een kans maakt om extra groot te winnen! De BIG WIN!

Game info

Deze klassieke fruitmachine is gemaakt door Stakelogic. De thema van deze klassieke gokkast is heel erg rood en er zijn twee duivel symbolen. Je kunt met vier super bets de multipliers in de base game opvoeren. De maximale multiplier is 8 keer. Devils fruitmachine is met name gericht op spelers die wat risico willen nemen.

De Devils slotmachine wordt gespeeld op de standaard 5 rollen en 3 rijen met fruitsymbolen en duivel symbolen. Het spel heeft 10 vaste winlijnen waarop winnende combinaties kunnen vallen. Deze winnende combinaties ontstaan van links naar rechts EN van rechts naar links. Het is dus het 'both ways pays' systeem. De inzet varieert van 0,01 euro cent tot 0,20 euro cent.

Het uitkeringspercentage (RTP) van de Devils classic slot is 95,57 procent.

Het spel bevat 7 klassieke fruitkast symbolen, een symbool met een duiveltje en een Expanding Wild symbool. Het best betalende symbool uit het basisspel is het symbool met het paarse duiveltje.

Devils

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.