Ancient Egypt slot

Ancient Egypt slot
Speel met actie Speel zonder actie

Ancient Egypt slot

De Ancient Egypt casino slot, gemaakt door Pragmatic Play, neemt je mee op avontuur door het oude Egypte. Dat betekent dat je op het punt staat Cleopatra en mythologische goden, zoals Ra en Anubis, te ontmoeten. Deze vind je allemaal als symbolen op de rollen, naast onder meer het Oog van Ra en gouden scarabeeen.

Het sfeertje wordt versterkt door de aanwezigheid van zuilen aan weerszijden van het speelveld, het gebruik van warme kleuren en de bijbehorende soundtrack.

De online gokkast bestaat uit 5x3 symbolen en heeft 10 vaste winlijnen. En voor de kenners: Ancient Egypt heeft veel gelijkenissen met de hitklassiekers Book of Ra /Book of Dead.

Features van Ancient Egypt slot

Ancient Egypt beschikt over 1 simpel bonusspel dat is gekoppeld aan de gouden scarabeeen, die zowel als wild als scatter fungeren. Draai je er ten minste 3 van in het basisspel, dan wordt de Bonus Game geactiveerd.

Deze start met een kortdurend Pick Me-spelletje, waarbij je een drietal schatkist te zien krijgt. Elk bevat 1 van de onderstaande random-prijzen:

  • Lage beloning in de vorm van 1x je inzet
  • Hoge beloning in de vorm van 10x tot 500x je inzet
  • 10 gratis draaibeurten met een willekeurig expanderend standaardsymbool (Mystery Symbol). Tijdens deze feature is het winnen van een re-trigger mogelijk.

Kies voor 1 van de kisten om het te ontvangen cadeau te onthullen. De eventuele gewonnen Free Spins-feature wordt automatisch opgestart. In het geval van een cashprijs keer je na uitbetaling direct terug naar de basisgame van Ancient Egypt, dus zonder gratis draaibeurten.

RTP, variantie en maximale winst

Het theoretische uitbetalingspercentage van Ancient Egypt bedraagt 96,13%. Dit valt precies binnen de norm van wat men mag verwachten van een online gokkast. Het maximale te winnen prijzengeld is een bet-multiplier van 5.000. Daarmee kan er tot 250.000 euro gewonnen worden.

De variantie (het risiconiveau) van Ancient Egypt ligt tussen medium en hoog in. Dat betekent dat winnen niet heel eenvoudig is, maar de prijs in geval van winst wel de potentie heeft interessant te zijn.

Ancient Egypt slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?