888 Gold slot

De 888 Gold is het type klassieke gokkast zoals je die in het fysieke casino aan kunt treffen. Met slechts drie rollen aan boord van het spel en de klassieke geluiden word je overgoten met pure nostalgie. Maar in plaats van fruit als thema heeft Pragmatic Play juist gekozen voor symbolen die een link hebben met China. Denk aan geluksmuntjes en lampionnen. Het geluksgetal 8 speelt er echter de hoofdrol.

Aan de 888 Gold slot zijn 5 winlijnen toegevoegd, waarvan er drie lopen over elke rij en twee van hoek naar hoek. Allemaal hebben ze hun eigen waarde. Het meest waardevol is lijn 5 (linksonder naar rechtsboven). Daarmee hangt het zowel van je inzet, symbooltype als winlijn af hoeveel je per patroon kunt winnen.

Features 888 Gold slot

Zoals het een echte fruitachtige gokkast betaamd heeft 888 Gold geen features. Ook wilds, scatters en andere speciale symbolen of functies zijn niet toegevoegd aan het spel. Daarmee is 888 Gold erg simplistisch gehouden.

Return to player (RTP)

Alles komt in de 888 Gold klassieker aan op het maken van symboolcombinaties. In alle gevallen heb je hier 3 dezelfde symbolen voor nodig, in de vorm van een enkele BAR, dubbele BAR triple-BAR, gouden geluksmuntje of een 8. Dat dit flinke prijzen op kan leveren, is een understatement. Zo valt er per winlijn maximaal 30.000 euro op te strijken.

Ook op de RTP heeft de spelmaker niet bepaald bezuinigd. Deze is namelijk met 97,52% erg riant, en daarmee ook uitzonderlijk hoog. Gemiddeld genomen mag je van een online gokkast een percentage van 96% verwachten.

888 Gold slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.