8 Dragons gokkast

De 8 Dragons bevat alles van wat je van een oldschool Chinese online gokkast mag verwachten. Gouden schalen, geluksmuntjes, koi karpers en schildpadden doen er onder andere in mee. Het interessantste premiumsymbool is de tijger, die in het Oosten synoniem staat voor kracht en moed. De echte koning van 8 Dragons, dat is echter de draak.

Overigens is het getal 8 het geluksgetal in China. Of dat automatisch bijdraagt aan jouw mate van geluk, dat is echter allesbehalve een garantie.

In de 8 Dragons gokkast heb je de beschikking over 5x3 symbolen en 20 vaste winlijnen. Daarmee is er sprake van een klassieke opzet.

Game features van 8 Dragons gokkast

De online gokkast van Pragmatic Play is bijzonder eenvoudig gehouden, met maar 1 echt bonusspel. Het betreft hier de Free Spins-feature. Het is bovendien aan jou om te bepalen hoe je wilt dat deze eruitziet.

De Mystery Stacked Feature is overigens door de spelmaker ook als feature aangemerkt. Dit is echter niets meer of minder dan dat elke draai 1 van de reguliere symbolen stacked aanwezig is.

Free Spins

De Free Spins activeer je met behulp van de scatters. Het standaardscherm verdwijnt tijdelijk uit beeld, om plaats te maken voor een vijftal opties:

  • 5 gratis draaibeurten met een Wild-Multiplier van 8, 10 of 15
  • 8 gratis draaibeurten met een Wild-Multiplier van 6, 8 of 10
  • 15 gratis draaibeurten met een Wild-Multiplier van 3, 4 of 6
  • 20 gratis draaibeurten met een Wild-Multiplier van 2, 3 of 4
  • Mystery-optie: zowel aantal spins als vermenigvuldiger worden random bepaald

Wat het bonusspel extra interessant maakt, is dat er onbeperkt re-triggers zijn te activeren.

RTP en game symbolen

De twee drakenkoppen die samen het getal 8 vormen fungeren in 8 Dragons als wild. Deze komen enkel voor op de reels 2 en 4 en alleen in stacked-vorm. Maakt zo'n stack deel uit van een wincombi, dan wordt de totale prijs van die draai verdubbeld.

Met de rode enveloppen in drievoud trigger je de Free Spins. Dit zijn dus de scatters van het spel.

8 Dragons heeft een prima RTP van 96,37%. Dankzij de ongelimiteerde hoofdprijs kan er bovendien flink gewonnen worden met deze gokkast.

8 Dragons gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.