7 Piggies slot

De 7 Piggies (Pragmatic Play) videoslot draait om een boerderij waar allerlei kleurrijke varkens leven, letterlijk en figuurlijk. Onder de bewoners bevindt zich onder meer een Elvis look-a-like, een damesvarken dat een kroontje draagt en een duivelse big.

Op de achtergrond zijn links een schuur met daarachter een grote windmolen te zien. Rechts biedt uitzicht op een groene, grazige weide. De cartoonachtige uitstraling samen met de energieke sound van het spel verraden gelijk dat het een vrolijke online gokkast is.

Het veld van 7 Piggies bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. In totaal zijn er 7 winlijnen van de partij, die je vormt van links naar rechts.

Game features van 7 Piggies slot

Het aantal features van 7 Piggies is beperkt gebleven tot 1, namelijk de Free Spins-bonusgame. Die zit echter nog wel vrij gelaagd in elkaar.

Free Spins

Weet je de Free Spins te triggeren, dan krijg je sowieso 5 gratis draaibeurten. Daarnaast mag je voor elke scatter die deze feature geactiveerd heeft een schuur aanklikken. Deze schuren bieden cadeaus als extra gratis draaibeurten (3, 5, 8 of 10) en multipliers (1, 2, 3 of 5).

Qua aantal kosteloze spins dat er in totaal gewonnen kan worden heeft de spelmaker geen beperkingen opgelegd. Dat betekent dat er deze feature van 7 Piggies in principe eindeloos te re-triggeren is. Daarmee kan de winst mogelijk flink oplopen.

RTP en game symbols

De goudkleurige big met krulsnor is de wild van 7 Piggies. Die kan elk symbooltype vervangen, op de scatter na.

De scatter zelf is te herkennen aan de afbeelding van een grote schuur. Cashprijzen zijn er met een combi niet te winnen. Wel leiden ten minste 3 je naar de Free Spins.

Het totale te winnen prijzengeld is ongelimiteerd. De RTP tikt met 95,99% net niet de 96% aan, en de variantie grenst aan hoog.

7 Piggies slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.