7 Monkeys gokkast

De 7 Monkeys (Pragmatic Play) gaat over 7 vrolijke, hippe apen. Allemaal beschikken ze over een eigen karakter een lange, dikke haardos, elk in een andere kleur. Je vindt ze onder andere als reguliere symbolen stacked op de rollen in roze, oranje, blauw, groen en geel. De meest kleurrijke van het stel is de wilde baviaan. Krijg je meerdere bananentrossen in beeld, dan barst het feest pas echt los.

De gokkast speelt zich af midden in de jungle. De achtergrond is helemaal gevuld met dichte begroeiing. Met de achtergrondgeluiden van zingende vogels en roepende apen waan je je gelijk in Afrika.

Het speelveld is eenvoudig gehouden, met 5 reels van elk 3 rijen. Winnen combinaties vormen kan met de in totaal 7 winlijnen in 7 Monkeys.

Features van 7 Monkeys gokkast

Qua features is 7 Monkeys eveneens erg bescheiden. Het heeft slechts 1 bonusspel, in de vorm van de Free Spins. Wel is daar het een en ander aan aantrekkelijke eigenschappen over te melden.

Free Spins

Afhankelijk van het aantal scatters dat je draait win je een bepaald aantal gratis draaibeurten en een bepaalde standaard-multiplier.

  • 3 scatters geven je 50 Free Spins met een x1-multiplier
  • 4 scatters geven je 100 Free Spins met een x2-multiplier
  • 5 scatters geven je 150 Free Spins met een x3-multiplier

Om er nog een schepje bovenop te doen zijn er met het draaien van scatter-combi's tijdens dit bonusspel ook nog 15 extra spins per keer te winnen.

Kortom, het triggeren van deze feature is het doel met 7 Monkeys.

Symbolen en maximale winst

De hoofdprijs van deze gokkast is daarbovenop ongelimiteerd. Hier zijn dus geen restricties aan verbonden.

Voor het spelen van 7 Monkeys moet echter wel een flinke prijs worden betaald, in de vorm van een RTP van slechts 92,71%. Dat is flink lager dan de gebruikelijke 96% voor een online gokkast.

Bijzondere symbolen om in de gaten te houden zijn de wild (baviaan) en de scatter (bananentros). De wild fungeert als joker, terwijl de scatter in meervoud de deuren opent naar de Free Spins.

7 Monkeys gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.