5 Lions slots

In 5 Lions ontmoet je niet vijf maar zeven typisch traditionele Chinese leeuwen, die elk voorzien zijn van een eigen kleur. Ze komen voor in groen, goud, blauw, brons, rood, zilver en paars. Ze worden vergezeld door feniksen, schildpadden, koi karpers, kikkers en draken. Een bont gezelschap dus.

Het spel, dat geproduceerd is door Pragmatic Play, is voorzien van een simpel, donkerblauw behangetje op de achtergrond. Je hebt er in de basis 5x3 symbolen tot je beschikking, met 243 Ways to Win.

Er zijn overigens ook al verschillende varianten uitgebracht van 5 Lions, met bijvoorbeeld een Gold- en Megaways-versie.

Features van 5 Lions videoslot

In de 5 Lions videoslot staat er een zevental features voor je klaar, waarvan je er telkens slechts 1 per trigger mag kiezen. Allemaal zijn het gratis draaibeurten die verschillen in aantal en multipliers. We leggen je uit hoe dit precies werkt.

Free Spins

Met het activeren van de Free Spins krijg je op overzichtelijke wijze alle opties te zien. Klik degene aan die jou het meest interessant lijkt:

  • 25 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x2, x3 of x5
  • 20 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x3, x5 of x8
  • 15 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x5, x8 of x10
  • 13 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x8, x10 of x15
  • 10 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x10, x15 of x30
  • 6 gratis draaibeurten incl. een wild-multiplier van x15, x30 of x40
  • Mystery Choice met Mystery Multiplier

Standaard heb je hier tijdelijk de beschikking over een extra groot speelveld met bijbehorend aantal Ways to Win, namelijk 576. Je keert na afloop vanzelf weer terug naar het basisspel.

RTP en maximale winst

De goudkleurige leeuw is de wild van 5 Lions en is enkel te draaien op de middelste drie rollen. Hier kan het zowel alle standaardsymbolen vervangen als dat hij iedere wincombi kan belonen met een multiplier tot x40.

De scatters (Yin-Yangsymbolen) zijn de bonussymbolen van de gokkast. Die betalen afhankelijk van het aantal tot 20x de inzet uit en zijn je toegangspoort tot de Free Spins.

De RTP is 96,50%, de variantie is hoog en er kan tot 800x de inzet per wincombi gewonnen worden.

5 Lions slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.