3 Genie Wishes

De 3 Genie Wishes slot game doet denken aan 1 van de 1001 nacht-sprookjes Aladin. Aladin zelf, de geest uit de fles, het aapje Abu, prinses Jasmine en de kwaadaardige Jafar zijn er onder anderen van de partij. Het doel is het vinden van de magische lamp, die zomaar je wensen in vervulling kan doen gaan.

Deze gokkast, afkomstig van Pragmatic Play, speelt zich af in de hete Arabische woestijn. De prachtig gekleurde warme lucht verraadt dat de avond inmiddels al is ingevallen. Het HD-beeld en de hoge overall kwaliteit doen het spel modern overkomen.

De 3 Genie Wishes videoslot bestaat overigens uit 5x4 symbolen en heeft een fiks aantal van 50 winlijnen, die je op de gebruikelijke manier vormt (van links naar rechts).

Features van 3 Genie Wishes

In deze gokkast trigger je met een symbool combi de Bonus Feature. Deze bestaat uit vier cadeautjes, in de vorm van cashprijzen en gratis draaibeurten. Terwijl jij 1 van de opties aanklikt, bepaalt de RNG vervolgens welke beloning je krijgt.

Cashprijzen

Cashprijzen zijn random geldbedragen waar je kans op maakt, met in het geval van 3 Genie Wishes een lage beloning van 1 keer je inzet of juist een hoge van 10-500x de bet.

Na de gegarandeerde uitbetaling keer je direct weer terug naar het reguliere spel.

Free Spins

In plaats van cash is het ook mogelijk dat je 1 van de twee Free Spins activeert, waarbij zowel het aantal gratis draaibeurten als het inhoudelijke spel licht van elkaar verschillen:

  • 10 Free Spins met Raining Wilds (random wilds)
  • 6 Free Spins met Sticky Wilds

Gedraaide random wilds worden met de aanvang van een nieuwe spin weer van het scherm verwijderd, terwijl Sticky Wilds blijven staan. Beide zorgen voor betere winkansen.

Belangrijkste symbolen en RTP

Symbolen die opvallen in 3 Genie Wishes zijn daarmee dus de wilds en scatters. Wilds kunnen alle reguliere symbolen vervangen en komen stacked voor in het basisspel.

De scatters (de magische lamp) zijn juist niet winlijn afhankelijk. Met een drietal krijg je allereerst 1 keer je inzet uitbetaald. Met ditzelfde aantal leiden ze je ook naar de Bonus Feature.

In totaal kan er tot 100.000 euro per draaibeurt gewonnen worden, wat neerkomt op 400x de inzet. De variantie is daarmee laag. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is vastgesteld op 96,53%.

3 Genie Wishes

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.