21 Burn Blackjack

21 Burn Blackjack van Betsoft Gaming is een multihand spelvorm waarbij het is toegestaan om met maximaal drie handen tegelijk te spelen met een BURN kaart optie. Dit spel wordt gespeeld met zes pakken kaarten en drie zitplaatsen aan de tafel. De inzet limieten lopen van 1 tot 50 euro per hand. Het huisvoordeel van 21 Burn Blackjack is 0,54% bij het volgen van de perfecte strategie.

Verdere uitleg van 21 burn blackjack

Doe een bet in het inzet vak van 1 of meer van de drie petplaces en druk op DEAL. Op elke zitplaats ontvang je vervolgens twee open kaarten, maar ook een gesloten kaart. Daarmee heb je de mogelijkheid om je tweede gedeelde kaart om te ruilen (Burnen) voor de gesloten kaart. Met de BURN knop kun je daarvoor kiezen. In dat geval moet je wel een halve inzet in het Burn inzetvak plaatsen. Het spel gaat daarna verder zoals normaal. Als de Burn kaart een Aas is, krijg je een extra payout.

21 Burn Blackjack

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.