Wolf Gold Jackpot

Wolf Gold Power Jackpot is een online casino slot van Pragmatic Play en de jackpot-variant van de mateloos populaire Wolf Gold. Dat betekent dat hier progressieve jackpots aan verbonden zijn. De hoogste, de Power Jackpot, kan oplopen tot een duizelingwekkend miljoenen bedrag. Echter gaat het om een community-prijs, wat inhoud dat je deze dient te delen met je medespelers.

In Wolf Gold Power Jackpot slot zijn alle bekende dieren weer van stal gehaald en speel je in het ruige Noord-Amerika. Het veld bestaat uit 5x3 symbolen en er zijn 25 vaste winlijnen.

Let op: deze demo game is niet de jackpot-variant zoals in deze spelbeschrijving, omdat niet met geld gespeeld wordt in een demo-game.

Slot Features van Wolf Gold Power Jackpot

De Wolf Gold Power Jackpot slot-game bezit 3 verschillende features. Dit zijn ze:

Free Spins feature

Met 3 scatters ontvang je 5 gratis draaibeurten. Hier hebben de uit Wolf Gold bekende 3x3-megasymbolen plaatsgemaakt voor Mystery Symbols. Die kunnen veranderen in ieder symbooltype, behalve in de scatter. Het winnen van een re-trigger van deze feature behoort eveneens tot de opties.

Hold & Win-feature

Met ten minste 6 Money-symbolen in beeld trigger je de Money Respins. Dit is een Hold & Win-feature, in de basis bestaande uit 3 kosteloze spins. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk nieuwe Money-symbolen sticky te laten landen op de rollen. Daarmee wordt re-spin teller gereset en loopt je prijzengeld verder op. In totaal is er hier 1.000x de inzet te winnen.

Jackpot Bonus

Landen er 5 gouden rollen in beeld, dan gaat de Jackpot Bonus daarmee van start. Met behulp van de Wheel of Fortune wordt bepaald welke prijs er gewonnen gaat worden: een bet-multiplier of 1 van de progressieve jackpots, in de vorm van de Mini, Minor, Major of Power Jackpot.

Video slot symbolen, RTP en payout

De scatters in het spel landen alleen op rollen 1, 3 en 5. Ook betalen deze 1x de inzet uit.

De maan is het Money-symbool. Daarop is altijd een waarde zichtbaar in de vorm van een cash-prijs.

Er kan ongelimiteerd gewonnen worden in Wolf Gold Jackpot video slot. Wel zit er een grens aan het reguliere spel, met een 2.500x payout.

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) is slechts 83,38%. Dat heeft te maken met de hoge progressieve jackpot prijzen.

Wolf Gold Jackpot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.