Trey Poker

Bij Trey Poker speel je eigenlijk 2 spellen in 1 hand omdat je ook kunt inzetten op de side bets. Dit betekent dat je dubbel zoveel kunt winnen. Deze poker variant is makkelijk te spelen maar pas op met je bets omdat je uiteraard ook meer kunt verliezen.

Trey Poker spelregels

Je kunt inzetten op ante en eventueel op pair-up bet. Hierna krijg je 3 kaarten uitgedeeld. De bank krijgt ook 3 kaarten maar die zijn dicht. Je moet dus op basis van je eigen kaarten beslissen om te spelen of te folden. Als je ervoor kiest om te spelen dan moet je ook op de play een bet plaatsen. Hierna worden de kaarten van de bank ook geopend en worden de poker hands met elkaar vergeleken. Als je sterkere combinaties hebt dan de dealer, dan win je op basis van je inzetten.

Net als bij andere poker spellen, moet ook in dit spel de bank zich kwalificeren door een Vrouw (Queen) te hebben als high card, of hogere combinaties. Als de bank zich niet kwalificeert, dan zal de call bet als push (gelijkspel) worden beschouwd en zal de speler alleen op de Ante worden uitbetaald.

Trey Poker payouts

Er zijn verschillende payouts mogelijk die verschillen per bet die gedaan is. Pair up bet heeft een andere dan de Ante/Play Bet. Zie hieronder:

Pair Up Bet

Royal Flush 100:1

Straight flush 50:1

3 of a kind 40:1

Straight 5:1

Flush 3:1

Pair 1:1

Ante/Play Bet

Straight - 1 to 1 (extra op reguliere bet)

Three of a Kind - 4 to 1

Straight Flush - 5 to 1

Deze video game is momenteel niet beschikbaar.
KIES EEN ANDER SPEL.

Trey Poker

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.