Queen of Gold

Queen of Gold, van Pragmatic Play, is een online gokautomaat die je weer eens meeneemt op reis naar het oude Egypte. Het is al avond wanneer je de tempel bereikt, waar bij de ingang vuurtjes branden om deze in het licht te zetten. Hier aanwezig zijn de Egyptische mythologische goden Ra, Bastet en Anubis, naast Cleopatra.

Je hebt hier de beschikking over 5 rollen (die elk bestaan uit 3 rijen) en een extra 6e, met de Win Multiplier. Cash prijzen winnen kan onder andere met de 25 vaste winlijnen in Queen of Gold.

Gokautomaat Features van Queen of Gold

De Queen of Gold gokautomaat lijkt wellicht in eerste instantie ingewikkeld, maar is dat allesbehalve. In de basis game heeft het een progressieve feature, en er is het Free Spins-bonusspel.

Levelsysteem in basis spel

Elke draai is een bepaalde locatie op het veld uitgelicht middels een cirkel. Mocht je het willen, dan kun je deze na elke ronde handmatig verplaatsen. Komt Cleopatra binnen dit rondje terecht, dan levert je dat 1 punt op. Heb je er in totaal 5 verzameld, dan stijg je een level.

In totaal zijn er zes levels, namelijk 1, 2, 3, 4, 5 en Super. Hoe hoger je komt, hoe hoger de multipliers die hier voor je klaarliggen op de Win Multiplier-rol. Bereik je het Super-level, dan krijg je te maken met de hoogst mogelijke vermenigvuldigers, van x100.

Elk level bestaat uit 25 betaalde spins. Lukt het je tijdens dit aantal niet om een level te stijgen, dan zak je juist een level.

Free Spins feature

Met 3 scatters krijg je toegang tot de Free Spins, waar 10 gratis spins voor je klaarliggen. Het levelsysteem is hier tijdelijk uitgeschakeld. Wel is het mogelijk onbeperkt deze feature te retriggeren.

Spel symbolen, RTP en max-win

Het masker van Toetanchamon is de wild-symbool. Die kan de plek innemen van alle symbolen, op de scatter na.

De piramide bij nacht draait mee als scatter op de rollen 1, 3 en 5. Draai je deze alle drie tegelijk, dan levert je dat ook 1x je inzet op.

Met Cleopatra kun je voor een volle winlijn zonder de multipliers maximaal 1.000 euro krijgen. Met de best mogelijke vermenigvuldiger van x100 is dit 100.000 euro voor diezelfde symbool-set.

De RTP van de Queen of Gold speelautomaat bedraagt 96,50%.

Queen of Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?