Legend Rising slots

Legend Rising slots
Speel met actie Speel zonder actie

Legend Rising slots

De Legend Rising slots game is gebaseerd op legende van de Chinese Phoenix, een boodschapper van geluk. Feng Huang kan zorgen voor maar liefst 25088 pay ways (winlijnen)!

Wild-symbolen vergroten je kansen op grote winsten en 3 bonussymbolen leveren tot wel 18 gratis spins op, waarbij het kist symbool je winst willekeurig nog extra kan vermenigvuldigen! En in de hot zone worden deze speciale symbolen nog waardevoller!

Dus druk op de spin-button, en laat de rollen maar draaien!

Game info

De Legend Rising slot draait op game software van Stakelogic.

Inzetten kan vanaf 0,01 euro. Deze casino slot is net wat anders. Je speelt met minimaal 3 rijen op de eerste en laatste rol en 4 rijen op de middelste drie rollen. Dat kan worden uitgebreid tot maximaal 7 rijen hoog op de eerste en de laatste rol. De middelste drie rollen kunnen maximaal 8 rijen hoog.

Legend Rising slot heeft ook een 'Hot Zone'. Dit is een sectie in het speelscherm dat random kan oplichten. Als dat gebeurt dan hebben alle Wilds, Bonus en Chest symbolen die landen in de 'Hot Zone' een extra waarde. De meest waardevolle symbool is een gouden draak (dragon).

De uitbetalingspercentage (RTP) is ongeveer 96,12 procent.

Legend Rising slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.