Joker Fortune classic

Joker Fortune classic
Speel met actie Speel zonder actie

Joker Fortune classic

De Joker Fortune is een classic slot die het plezier van klassieke fruitmachines combineert met de opwinding van het rad van fortuin, en jokers zijn wild.

In deze fruitautomaat draait het allemaal om de Wheel of Fortune (rad van fortuin). Tijdens het spelen kunnen de rollen van Joker Fortune gaan oplichten. Als dat gebeurt mag je draaien aan het 'Wheel of Fortune'.

Je kunt wel tot 1.000 keer je inzet winnen!

Dus klik op de play-button en haal je fortuin binnen.

Game info

De Joker Fortune slot draait op game software van Stakelogic.

De gouden bel symbool is het meeste waard in dit casino spel. 5 dezelfde van dit symbool is goed voor 50 x van de totale inzet.

Het symbool met de ster is goed voor 12,5 x de totale inzet als je er 5 van krijgt. De symbolen met de tros druiven, de meloen en de pruim leveren 5 maal de inzet op.

De vrolijke Joker is de Wild symbol in deze klassieker. Het Joker Wild symbool valt op alle rollen en vervangt alle andere symbolen van het spel behalve het Bonus symbool.

Bij Free Spins worden er 1 tot maximaal 5 rollen geactiveerd. Je mag dan aan de Wheel of Fortune draaien.

Free spins zijn niet alleen te winnen met de Wheel of Fortune Feature. Ook met 3 Bonus symbolen of meer die op de rollen vallen, win je ook gratis spins.

Joker Fortune classic

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.