Dr Magoos Adventure

Dr Magoos Adventure
Speel met actie Speel zonder actie

Dr Magoos Adventure

Dr. Magoos Adventure gokkast neemt je mee op een reis door de jungle met veel verborgen geheimen. Dr. Magoo is een wat verstrooid ogende avonturier op leeftijd. In de jungle op een onbewoond eiland gaat hij op jacht naar verborgen schatten. Sluit je aan bij hem om toegang te krijgen tot een oud graf om zo nog meer schatten te ontgrendelen. Maar let op, de jungle heeft veel verborgen geheimenhellip;

Klik op de Speel button en proef zelf de sfeer van deze populaire gokkast.

Game info

De populaire Dr. Magoos Adventure slot machine draait op de game software van Stakelogic

De inzet (bet) is minimaal 0,01 euro. De RTP is 96,33%.

De symbool van Dr. Magoo is het meeste waard in deze gokkast. Als er 5 keer de Dr. Magoo symbol op een winlijn valt, dan win je 2.500 keer de inzet!

Wild symbool bestaat uit 2 tropische vogels. Dit Wild symbool geldt als een joker voor deoverige symbolen. Als het op de reels (rollen) valt, klapt het uit en heb je een Wild Reel te pakken.

De mysterieuzere grot is het free spins bonus symbool. Als je 3 keer deze bonus symbool op de rollen krijgt, levert je dat 10 free spins op. Als je meer bonus symbolen krijgt, dan betekent dat ook meer free spins. Bij 5 van deze symbols, krijg je 25 free spins!

Dr Magoos Adventure

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.