Hoe kan ik de nieuwe online gokkasten gratis uitproberen

Nieuwe gokkasten bieden een nieuwe uitdaging, maar brengen ook een risico met zich mee. Hoe speel je de spellen en hoe maak je de meeste kans op een mooie winst? Voorkom onnodige en onverwachte verliezen, door ze gewoon gratis uit te proberen. Ter afwisseling van de populaire gokkasten die je normaal gesproken speelt. Zo houd je de spellen leuk, zonder dat je risico loopt de leuke winst op je favoriete kast 'op te spelen' op een kast waar je nog niet zo vertrouwd mee bent.


Door de gratis gokkasten nieuw uit te proberen heb je de kans om andere spellen te leren kennen en tegelijkertijd je skills te verbeteren. Met andere spellen die net weer anders werken, zodat je die gaandeweg goed onder de knie kunt krijgen. En wil je de nieuwe fruitautomaten gratis spelen, maar weet je niet precies hoe dat werkt? Wij leggen het je tot in detail uit, zodat je zonder enige onzekerheid aan de slag kunt.

Gratis spelen: twee mogelijkheden

De nieuwe gokkasten gratis spelen is mogelijk op twee manieren:

  • Gokkasten spelen met een openingsactie (kans op echte winst)
    Zowel de nieuwe gokkasten als andere populaire speelautomaten zijn gratis te spelen. Gewoon zoals je dat gewend bent zonder actie, maar ook met onze speciale openingsactie. Dat betekent dat je tijdens de officiele opening mooie prijzen kunt winnen, als een van de geregistreerde spelers. Zo kun je aan de ene kant gewoon gratis spelen op de nieuwe spellen, terwijl je aan de andere kant wel degelijk kans maakt op echte winst. Het beste van twee werelden, zodat jij de tijd kunt nemen om de spellen goed te leren kennen en daar het meeste uit te halen.
  • Gokkasten spelen zonder actie
    (Nog) geen behoefte om je te registreren, maar wil je wel de spellen graag beter leren kennen? Dan is dit de beste optie. Je kunt gratis de gokkasten die nieuw zijn uitproberen, net als de andere spellen waar je online uit kunt kiezen. Op die manier kun je zonder storting en zelfs zonder je aan te melden casino slots alvast oefenen. Leer op die manier het basisspel kennen, net als de mogelijke bonussen en extra's die er beschikbaar zijn. We maken het je op die manier graag gemakkelijk, zonder dat je rekening hoeft te houden met enige verplichting.

Je hebt op die manier twee keuzes om de nieuwe gokkasten gratis te spelen. Met registratie en de kans op echte prijzen of helemaal anoniem, zodat je eventuele eerste verliezen gewoon van je af kunt laten glijden en je daarna helemaal opnieuw kunt beginnen. Tip: speel je met registratie om kans te maken op de prijzen? Tijdens de gratis oefenspellen kun je zoveel verliezen als je wilt, wij vullen dat altijd weer 100% voor je aan.

De eerste kennismaking: spins zonder zorgen

Je kunt de nieuwe online gokkasten gratis uitproberen, voor wat wij noemen 'spins zonder zorgen' oftewel free spins op gokkasten. Dat betekent dat je de eerste kennismaking in kunt gaan zonder ook maar ergens rekening mee te houden. Je kunt de knoppen indrukken die je wilt, zien wat er gebeurt en als het fout mocht gaan bakken met coins verliezen. Het zijn onze coins en die vullen we de volgende keer dat je gaat spelen gewoon weer aan, waardoor er niets is om je zorgen over te hoeven maken.

Zodra je de eerste keer (of de volgende keer) gratis speelt kun je kennismaken met de speelautomaten en hoef je je nergens zorgen over te maken, zodat je alle functies en mogelijkheden op je gemak beter kunt leren kennen. Veel van onze spelers zorgen voor meerdere kennismakingen, waardoor ze zowel het basisspel als de extra's, bovenspellen en bonussen steeds beter leren kennen.

Stel jezelf een doel: gebruik een inzetsysteem

Begin je de nieuwe online gokkasten dankzij de gratis spellen al een beetje onder de knie te krijgen? Dan wordt het tijd om de volgende stap te zetten. Die kan bestaan uit het stellen van een doel, bijvoorbeeld om een bepaald bedrag aan winst bij elkaar te spelen. Door daar gratis mee te oefenen ontdek je heel snel of jouw inzetsysteem werkt en of het lukt om daarmee het doel te bereiken.

Stel jezelf bijvoorbeeld als doel om met een inzet van een paar euro in ieder geval een tientje te 'verdienen'. Gratis op de nieuwe gokkasten, waardoor het nog niet gaat om echt geld. Mocht het mislukken, is er op die manier nog niets aan de hand. Krijg je het voor elkaar om jouw doel te bereiken met het inzetsysteem dat je gebruikt? Dan kun je jezelf de volgende keer een nieuw doel stellen, om jezelf opnieuw uit te dagen. Zo heb je tijdens de gratis spellen de kans om de mogelijkheden steeds beter te ontdekken, voordat je ook nog maar een euro aan echt geld in hoeft te zetten.

Je kunt aan de ene kant de nieuwe gokkasten leren kennen, terwijl je tegelijkertijd al bouwt aan een strategie om daar vervolgens met echt geld goed gebruik van te gaan maken. Het is een handige tweede stap, voordat je een storting doet en het echte spel kan gaan beginnen op een gokautomaat.

Nieuwe online gokkasten onder de knie: geld winnen

Heb je de nieuwe online gokkasten uiteindelijk onder de knie? Dan kun je een storting doen, om echt geld te kunnen winnen met de spellen die je speelt. Zorg ervoor dat de gokautomaten geen geheimen meer voor je hebben, ook al zijn het nieuwe speelautomaten die je voorheen nog niet kende. Zodra jij je er vertrouwd mee voelt is het een goed moment om de derde en laatste stap te zetten.

Nadat je de toekomstige storting hebt gedaan kun je een keuze maken uit de verschillende gokkasten, die je eerder hebt leren kennen. Het zijn voor jou geen nieuwe gokkasten meer, maar ze zorgen er wel voor dat je voldoende variatie aan kunt brengen. Zo houd je het voor jezelf leuk, zorg je voor nieuwe uitdagingen en kun je daarmee bovendien kans maken op leuke prijzen.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.