Multiplayer gokkast: inzetten op 5 verschillende manieren

Ken je de Multiplayer gokkast nog uit de kroeg of het cafe? Bij iedereen die de fruitautomaten en gokkasten van weleer weleens gespeeld heeft doet dit waarschijnlijk een belletje rinkelen. De Multiplayer games zijn ontzettend populair en je kunt ze nu ook online spelen. Dat betekent dat je er gratis mee kunt oefenen en je de spellen kunt spelen wanneer jij wilt, omdat er bij ons altijd een Multiplayer gokkast voor je beschikbaar is.


Het thema en de verhaallijn zullen de meesten goed duidelijk zijn, omdat de kans groot is dat je de Multiplayer gokkast al wel eerder hebt gespeeld. Als je dat in de kroeg of het cafe deed is de kans groot dat je het spel net iets anders kent, al zijn de meeste mogelijkheden gelukkig precies hetzelfde gebleven.

Het unieke element van de Multiplayer is dat je maar liefst 4 spellen kunt spelen, gewoon met 1 gokkast. Het is uiteraard deacute; reden dat het spel deze naam heeft gekregen. Bovendien speel je met de symbolen die lekker klassiek bekend zijn van de fruitautomaten. Het gaat bijvoorbeeld om de druiven, de citroenen, de BAR en de ster, waarbij die laatste natuurlijk heel interessant is om de hoge prijzen in de wacht te spelen als het je lukt om te winnen.

5 manieren om in te zetten

Je hebt op de Multiplayer gokkast maar liefst 5 manieren om in te zetten, waarmee je eigenlijk een aantal totaal verschillende spellen kunt spelen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

  • 3 rollen met 5 winlijnen
  • 4 rollen met 10 winlijnen
  • 5 rollen met 15 winlijnen
  • 6 rollen met 20 winlijnen
  • Hogere minimale inzet

3 rollen met 5 winlijnen

Speel je de Multiplayer gokkast met 3 rollen? Het is de beste manier om het spel beter onder de knie te krijgen. Dus is het alweer even geleden of heb je de gokkast juist niet eerder gespeeld in bijvoorbeeld de kroeg of het cafe? Het is verstandig om op deze manier te beginnen. Het grote voordeel is dat je kunt spelen met 1 munt per ronde, waardoor je nog geen hoge inzet hoeft te doen.

Op de 3 rollen die je speelt zijn 5 winlijnen actief. Dat zijn ze natuurlijk lang niet allemaal. Toch heb je een goede kans om een leuk bedrag bij elkaar te spelen met de Multiplayer games. Zodra je het spel beter onder de knie krijgt heb je de mogelijkheid om door te gaan met een volgende variant.

4 rollen met 10 winlijnen

Zoek je naar een hogere inzet op de Multiplayer gokkast? Dan kun je met 4 rollen spelen, waardoor je er een groot aantal winlijnen bij krijgt. Het gaat ineens om 10 lijnen, zodat je een dubbel zo grote kans op winst maakt.

Bovendien speel je het spel op deze manier met 2 munten per spin, ook een verdubbeling tot wat je op de meest eenvoudige en toegankelijke wijze doet. Je zal merken dat de inzetten hoger zijn, waardoor je ook grotere bedragen kunt winnen, waar je bovendien meer kans op maakt.

5 rollen met 15 winlijnen

Op die manier kun je het spel uiteraard verder uitbreiden, door meer rollen te activeren en er met de Multiplayer voor te zorgen dat je meer spellen gaat spelen. Dus ga je voor 5 rollen? Er zijn 15 winlijnen actief, waardoor het weer een stukje makkelijker wordt om voor een winnende combinatie te zorgen.

In dit geval speel je met minimaal 3 munten per draai, waardoor de inzet ook weer een beetje hoge komt te liggen. Op deze manier zorg je er uiteindelijk voor dat je de bedragen flink op kunt laten lopen, waardoor je op een goede dag leuke winsten kunt maken op de gokkast Multiplayer.

6 rollen met 20 winlijnen

En ga je voor het grootste aantal rollen waarmee je kunt spelen? Je doet in dit geval een inzet van minimaal 4 munten per spin. Dat is een flinke inzet, al staat daar ook tegenover dat alle 6 de rollen actief zijn. En dat je kunt spelen om 20 winlijnen, waardoor je een nog grotere kans op winst maakt.

Met de 20 actieve lijnen is de kans groot dat je bijna iedere spin wel een leuk bedrag zal winnen. Zo is het een geweldige gokkast waarop je op meerdere spellen speelt, waarmee de Multiplayer zrsquo;n naam meer dan waar maakt.

Hogere minimale inzet

En is het je zelfs op die manier nog niet genoeg? Er is nog een speciale variant beschikbaar om het spel te spelen. Bovenop de 4 spellen die je ermee kunt spelen kun je op de Multiplayer ook kiezen voor de SuperBet-feature. In dat geval gaat het weer om 6 rollen en 20 winlijnen, al doe je nu een inzet van minimaal 8 munten per spin. Zo maak je kans op nog grotere bedragen om te winnen.

Inzetten met de SuperBet-feature

Wil je inzetten met de SuperBet-feature op de Multiplayer gokkast? Je doet de maximale inzet, waarmee je aan de andere kant ook kans maakt om de maximale bedragen te winnen. Zo zorg je ervoor dat je alles inzet om een mooi bedrag te verdienen.

Jij bepaalt wat dat betreft zelf hoe je de Multiplayer gokkast wilt spelen. Ga je voor een spel om het rustig aan onder de knie te krijgen of zet je alles in om een mooi bedrag te verdienen? Jij bepaalt, net als tijdens de gratis oefenspellen die je kunt spelen.

Speel de Multiplayer gokkast: gratis oefenen

Ken je Multiplayer nog niet vanuit de kroeg en het cafe of is dat alweer even geleden? Je kunt er gewoon gratis mee oefenen, zodat je de Multiplayer gokkast (weer) onder de knie kunt krijgen. Wij geven je de coins en munten om mee aan de slag te gaan, zodat je daarmee kunt spelen zolang je wilt.


Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.